tekstovi unutarnja hrabrost

  Published on March 6th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Unutarnja hrabrost

  Zamislite neku jaaako vama dragu osobu. I zamislite da morate ispuniti upitnik, koji će joj pomoći oko nečeg jako bitnog u tom trenutku za nju. Kroz taj upitnik vi morate napisati lijepe stvari o njoj, ono što volite kod nje, ono što vas zadivljuje..
  A sada zamislite sebe 🙂
  I zamislite da taj isti upitnik popunjavate za sebe..

  On bi izgledao recimo ovako:
  – ono što najviše volim kod sebe:
  – ono što me oduševljava kod mene:
  – ono zbog čega sam posebno ponosna/an na sebe:
  – ono što me čini sigurnom/im u sebe:
  – ono zbog čega mislim da je svijet bolje mjesto jer sam i ja na njemu:
  .. možete nastaviti dalje :).

  Predlažemo da svaki dan kroz idući tjedan sjednete, zatražiti tretman (rečenica ispod teksta). Stavite namjeru da ste u tretmanu spremni otpustiti sve ono što vas sprječava da se prihvatite i zavolite. Nakon tretmana popunite upitnik, svaki dan ispočetka.

  Prepoznavanje i priznavanje vlastitog jedinstvena praksa je koja prethodi koracima kroz život. Kako bi oni bili stabilni te pronašli točno ono uporište koje je za vas najbolje u tom trenutku.

  Ljubav prema sebi preduvjet je za ljubav prema svijetu. Ponekad je potrebno proći kroz vlastiti mrak da bi vam se ljubav u punini prikazala, da bi shvatili njezinu dubinu, visinu, prostranost i nepristranost.. da bi otkrili da niti jedan vaš dio nije tu da bi ga vi zanemarili i da svi vaši dijelovi tvore pomno složenu slagalicu od strane vaše duše.
  Preskačući dijelove te slagalice samo zato jer vam se ne sviđaju ili vas plaše onemogućujete sebi doživljaj vlastitog života.. onakvog kakav on je za vas.. u svojoj punini, sa svim svojim potencijalima, raširen za sva vaša unutarnja putovanja. Prema centru.. prema slobodi.. prema ljubavi.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  (Foto: Unsplash )


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook