vježbe

  Published on May 15th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Unutarnji glas

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta), neko vrijeme osjećajte svoj dah, osjetite kako se sa svakim udahom i izdahom spajate sve više i više sa sobom. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se kao energetski svjetlosni val širi od centra vaše glave prema centru vaše srčane čakre i natrag.. spajajući vas sa sobom, umirujući um, ego, konstrukcije, strahove, utišujući sve što je preglasno unutar vas.. kako bi se napravilo mjesto za onaj vaš glas koji dolazi od vaše svijesti, koja je šira od ovog vašeg trenutnog postojanja, koja u sebi nosi čisti kod postojanja. Dopustite da vam taj vaš glas priča kroz dan.. nekada kroz vaše osjećaje, trenutne ideje, nekada kroz neke komentare oko vas.. ili kroz pticu u letu, drvo, zemlju, vjetar.. otvorite se za ono što nije vidljivo vašim fizičkim očima i čujno vašim fizičkim ušima.. ali što u sebi nosi samu istinu postojanja, jaču od bilo kakve fizičke vrijednosti.. protočnu, sjajnu i ljubavnu u svojoj suštini.
  I onda tom vlastitom unutarnjom istinom pogledajte svijet oko sebe, ljude oko sebe i pitajte se kako ja u ovom svijetu mogu biti svijest.. koja se ne nameće ali koja zna.. kako živjeti svjesno.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  (Photo by Jeremy Bishop on Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook