tekstovi

  Published on January 24th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Usklađivanje energetskog područja zdjelice i glave

  Što je ono što mislite da želite, što je ono što vaša duša želi, koji je najbolji put za vas, koji vas strahovi drže, koji vas strahovi mogu potaknuti na djelovanje i koje djelovanje za vas donosi najveći razvoj. Sve to puno ćete lakše osjetiti ukoliko dopustite vlastito usklađivanje zdjelice i glave.

  Vježba koja vam može pomoći u tome:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite, osjećajte prvo svoje fizičko, a zatim energetsko tijelo. Osjetite kako ste svakim trenutkom sve prisutniji i budniji. Zatim svoj fokus usmjerite na područje zdjelice, osjetite/vizualizirajte/zamislite kako dišete kroz zdjelicu i kako sa svakim udahom i izdahom energija vaše zdjelice postaje sve snažnija i prodornija, kao da vam se želi pokazati. Unutar sebe stavite jasnu namjeru da ste spremni vidjeti i osjetiti energiju zdjelice. Ako vam se pri tom pokažu neke slike, podignu neki osjećaji.. samo ih promatrajte, bez analize.
  Zatim svoj fokus stavite na područje glave, osjetite/vizualizirajte/zamislite kako dišete kroz područje glave i kako sa svakim udahom i izdahom energija vaše glave postaje sve snažnija, prodornija, kao da vam se želi pokazati. Unutar sebe ponovno stavite jasnu namjeru ali ovaj put za glavu, da ste spremni vidjeti i osjetiti energiju glave. Također pustite slike i osjećaje ukoliko se pokažu, bez analize..
  Zatim stavite namjeru da ste spremni napraviti balans ta dva područja, da ste spremni pronaći istinu unutar sebe, koja je oslobođena utjecaja ega i straha i koja dolazi iz vaše više svijesti.
  Osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta svjetlosni stup i osjetite kako prolazi kroz vas, prolazi dolje na stopala i odlazi prema centru Planete.
  Osjetite kako se unutar njega nalaze kao svjetlosni mjehurići koji u sebi nose esenciju one energije koja ste vi kada niste inkarnirani. Kako ti svjetlosni mjehurići ulaze u vaše energetsko i fizičko tijelo i bude vaše stanice, pročišćavaju ih energetski te osvještavaju vaš potencijal, puteve najbolje za vas.
  Nakon toga osjetite svoju energiju i svoje fizičko tijelo, osjetite kako se unutar vas dešava promjena i kako je vi podržavate. Tako budite sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam ne bude dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vi ste promjena, vi odlučujete želite li biti promjena, vi ste vozač svog fizičkog vozila.. o vama i samo o vama sve ovisi, pa čak i kada na prvi pogled to tako ne izgleda.
  Sve što ste izabrali za ovaj život mješavina je ugode i neugode. One ugodne stvari tu su da vam pomognu preživjeti i savladati one neugodne. Ali i jedne i druge jednako su vrijedne. Bez te kombinacije ne bi učili, ne bi napredovali, ne bi se razvijali.
  Stoga sljedeći put kada u sebi pomislite zašto ja.. zašto ovo, zašto ovako.. dopustite tom balansu zdjelice i glave da se desi i da vam pomogne izabrati najbolji put za vas u tom trenutku.
  Ljubav dolazi iz opuštenosti i prepuštenosti, svemu što život nosi. Ljubav u sebi nosi povjerenje u život, povjerenje vam omogućuje djelovanje. Sve između toga etape su koje vam pomažu da shvatite ljubav..

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook