vježbe

  Published on January 16th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Uzemljenje kroz fizičko tijelo, posvještavanje vlastite više svijesti

  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite osjećajući svoje fizičko tijelo i svoju energiju. Zatim osjetite kako se vaša energija spušta kroz vaša stopala prema energiji planete i kako se poput korijenja spaja s njom. Neko vrijeme dišite osjećajući taj spoj.
  Zatim posvijestite svoj spoj sa svojom višom svijesti, onim dijelom koji je bio i koji će biti nakon ove inkarnacije na način da osjetite kako se vaša energija spaja kroz vašu krunsku čakru prema gore na više razine svijesti. Par trenutaka dišite osjećajući sada taj spoj.
  Zatim osjetite oboje istovremeno, kako se dolje uzemljeni, kako ste gore spojeni.. te osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se s gornjih razina u obliku svjetlosnih kuglica kroz vas spušta energija u zemlju. Vašem tijelu pomažući i iscjeljujući ga, a planeti donoseći energetsku podršku.
  Osjetite sebe kao kanal i kao svjetlosno biće koje raste i razvija se, osjećajući pri tom zahvalnost prema fizičkom tijelu koje vam omogućuje da budete ovdje.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Budite svjedok vlastite promjene, onom koja ide iz želje za stvaranjem, koja prolazi kroz ljubav za djelovanjem i koja ostaje postojana kroz sve izazove, podupirući vas u stvaranju vlastitog života, podupirući život oko vas.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook