vježbe

  Published on August 28th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Vaš ritam i ritam Planete

  Vaše srce ima ritam koji možete čuti. Ali i vaša energija ima ritam koji isto možete čuti/osjetiti ako se otvorite prema tome. Isto tako i ova Planeta ima svoj ritam.
  Što je vaš ritam skladniji s ritmom ove Planete to ste vi skladniji sa svojim zadatkom, s onim zbog čega ste došli u ovo tijelo.

  Vježba:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) osjećajući neko vrijeme otkucaje svog srca iznutra. Zatim stavite namjeru da ste spremni čuti ritam svoje energije. Nije bitno na koji ga način spoznate ali ako se iskreno otvorite prema tome vaš ritam pokazat će vam kako ste u tom trenutku. Stavite namjeru da ste spremni pročistiti u tretmanu sve ono što je u vama zablokirano, zbog čega gubite kontakt sa sobom iznutra. Osjećajte kako se oslobađate i kako dolazite sve više i više u svoj sklad, možda ne u jednom tretmanu ali kako se sa svakim tretmanom sve više i više približavate svom skladu.
  Zatim stavite namjeru da ste spremni biti i u skladu s ritmom Planete. Probajte osjetiti zahvalnost što vam je dana prilika za život na ovoj Planeti. Kao mogućnosti rasta kroz iskustva i izazove, kojih ova Planeta pruža u izobilju 🙂
  Kada osjetite da se tretman bliži kraju vratite se na osjet fizičkog tijela i dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Svaki vaš trenutak vaš je život. Ako živite na unutarnjem automatskom pilotu propuštate ono zbog čega ste došli – osmjeh, plač, tugu, ljepotu, bol, izazov, smijeh.. sve to je dio ovog iskustva kojeg živite. Pozdravite ga kroz svaku minutu svog života.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  Photo by Tory Morrison on Unsplash


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook