tekstovi

  Published on May 13th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Vibracije prevare i izigranosti

  Mnogi od vas donijeli su iz prošlosti vibracije iz kojih idu osjećaji nepovjerenja u život zbog prevare, izigranosti iz čega vrlo često ide vlastita osuda i povlačenje u svoje tmine. Te vibracije skloni ste duboko u sebi potisnuti kako se “nikada više ne bi ponovile”. Ali one se ipak ponavljaju, zbog samog njihovog postojanja unutar vas privlačite situacije gdje ćete se barem u jednom segmentu moći tako osjećati. To ne mora biti neki veliki životni događaj, dovoljno da se desi neka “sitnica” koja će te vibracije, a zatim i emotivnu bol izvući na površinu.
  I to je trenutak kada tome svemu trebate reći hvala, s punim poštovanjem za te vibracije trebate im se zahvaliti za sva iskustva koja su privukla u ovom i prošlim životima te staviti vrlo jasnu namjeru da ste sada spremni na transformaciju i preobrazbu. Kada se ona desi unutar vas počet će se dešavati i u vašem vanjskom životu.

  I uvijek se sjetite.. svi oko vas samo su duše na svom putovanju. Svatko sa svojim lekcijama i izazovima, svatko sa svojim strahovima. Budite nježni prema sebi, prema drugima i svako svoje otpuštanje osjećajte kroz svjetlo, ljubav i razumijevanje.
  jednostavnost.com/besplatni-tretmani


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook