video materijali

   

  ONLINE KUTAK
  – Svaki tjedan novi video materijali – 
  – Predavanja / Tretmani / Video odgovori –

  Koja je razlika između video tretmana i individualnih tretmana?
  Nema razlike. Na ovaj način možete raditi koliko god želite, kada želite.. u vlastitom okruženju. Tako svakim tretmanom dodatno produbljujete rad na sebi, ulazite dublje u vlastite vibracije. Postoji i mogućnost pitanja (forum ili video odgovor).

  Na koji način radi snimljeni tretman?
  Dok snimam tretman unutarnjim vidom mogu vidjeti kako se stvara energetski kod poput holograma u prostoru koji se pokreće u trenutku dok vi pustite tretman. Uz to na početku svakog tretmana zajedno izgovorimo rečenicu s kojom pokrenemo tretman.

  Može li video tretman ili predavanje vremenski zastarjeti?
  Ne jer energija ne poznaje vrijeme kakvim ga mi vidimo i osjećamo. Svako predavanje, bez obzira na temu u sebi također sadrži energetski kod. Možete koliko god puta želite slušati predavanja, raditi tretmane i svaki put, bez obzira koliko je vremena prošlo pokrenut ćete vlastite unutarnje procese.

  Pogledajte video iz Online Kutka, predavanje na temu – U potrazi za ljubavlju.


  Radionica od tri dijela – “Zapis moje duše”

  1. dio: Kroz energetske tretmane i uron u sebe odlazimo u stanje u kojem se otvaramo prema svim vibracijama kroz koje smo kao kroz energetski kod zapisali trenutni život. Zašto smo izabrali ovakav život, što smo željeli postići s tim. Pri tom nam se pokazuju one stvari koje su bitne za nas, na način na koji ih naš um može percipirati. Puštamo u tom prvom druženju, a zatim i ponavljanjem doma dva tjedna da se što više otvorimo prema tom unutarnjem zapisu.

  2. dio: Nakon što smo u prvom dijelu i zatim doma sami dva tjedna radili na tom otvaranju na ovom druženju ponovno kroz energetske tretmane i uron u sebe dolazimo u što svjesniji kontakt sa svim onim “našim” energetskim bićima koje smo sami “izabrali” dolaskom ovdje kako bi nam asistirali u ovom životu. Ponovno se otvaramo da nam sve informacije dolaze na način koji je shvatljiv našem umu. Nakon toga radimo to sami dva tjedna, ovaj put objedinjujući prvi i drugi dio.

  3. dio: Sada smo već puno toga pokrenuli unutar sebe i ovaj treći put stvaramo unutar sebe prostor prema djelovanju, manifestaciji svega onog što nam se pokazalo (svjesno ili nesvjesno), a vezano je za ovaj vremenski period života. Što je to što možemo promijeniti u životu, na koji način to možemo promijeniti i koje su akcije koje možemo poduzeti.

  Izuzetno je bitno da se prijavite ako vas pozove vlastita intuicija, a zatim je jako bitno da dođete bez očekivanja. Naime očekivanja idu iz uma, vlastitih projekcija, želja vaše osobnosti.. koje ponekad ne moraju biti u skladu s planovima vaše duše. Prijavite se ako ste iskreno spremni čuti iznutra što vam vaša duša poručuje, koji su to zapisi. I pri tom nemojte imati niti očekivanja što bi se trebalo dešavati na radionici, na koji način i na koji način se dobivaju poruke. Svatko ih dobije drugačije, primjereno onom kako je osobi razumljivo u tom trenutku. Nekada se poruke pokažu odmah, nekada tijekom idućeg perioda. Bitno je biti potpuno otvoren prema sebi i namjeri da ste spremni osjetiti svoje najbolje puteve, donijeti najbolje odluke. Kada dotaknete svoj duboki zapis tada ste dotaknuli i svoj duboki strah (na kojemu odmah i radimo tijekom cijelog ciklusa radionice) ali pomicanje kroz strah tada je lakše jer znate / posvijestili ste da vas prati vaš zapis i da koliko god situacije na van izgledale teške to je upravo ono kroz što ste željeli učiti.

  Potrebno je doći na sva tri dijela, radionica se uplaćuje u potpunosti tjedan dana prije početka. Ukoliko ne dođete na drugi ili treći dio fizički bit ćete energetski uključeni kroz tretmane, a na mail će vam biti poslane upute za rad kod kuće.

  Broj sudionika: 12
  Mjesto: Zagreb (adresa nakon prijave)
  Datumi:
  1. dio: 12.5.
  2. dio: 26.5.
  3. dio: 9.6. 
  (Nedjelje!)
  18:00 – 20:30 sati
  Cijena: 800 Kn

  Prijave i info:
  jednostavnost@gmail.com

  Postoji mogućnost i online radionice po istom principu ali drugim terminima, ako ste zainteresirani za takav oblik rada javite se na mail.

   


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook