mw knjiga

  Published on August 24th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Vječnost / odrastanje

  Vječnost je ovdje i sada. Jer samo sada i postoji. Sve je u jednoj velikoj točki, na jednom mjestu, samo što se sve i razvija pa vam se čini da vrijeme prolazi.

  Vrijeme nikuda ne prolazi, samo vi odrastate.
  I pri tom ne mislimo na ove vaše zemaljske godine i na vaše ljudsko odrastanje, to je samo nešto što se događa u ciklusima. Mislimo na ono vaše unutarnje, ono stvarno
  odrastanje. Ono koje vas je odvelo tamo gdje ste sada i ono koje će vas voditi dalje. A znate li tko upravlja tim vašim odrastanjem? Tko je ta osoba za volanom? Vi! I samo vi. Da i želite drugačije to ne bi mogao biti nitko drugi nego samo vi. Vi ste ti koji dajete prvu i posljednju riječ svemu. Vi ste ti koji odlučujete u kojem smjeru ide vaše odrastanje i vi ste ti koji poslije skupljate plodove vaših odluka.
  Kada kročite kroz život susrećete se s mnogobrojnim situacijama i mnogobrojnim dušama koje su došle ovdje iz istog razloga zbog kojeg ste i vi ovdje. Da odrastete. Ti ljudi i te situacije ovdje su da vam pomognu donijeti odluke iz kojih ćete poslije dobiti nova iskustva i saznanja.
  I jedino što morate imati na umu jest da nema odluke koja ne bi bila kvalitetna i dobra za vas.
  Sve ono što odlučujete poučit će vas nečemu što vam je u tom trenutku potrebno. Možete si olakšati samo na jedan način. Odluke donosite iz srca, iz dna svoje duše. Onda je to ono što je najbolje za vas i taj put možda će biti malo lakši.
  Poslušajte sebe i svoje unutarnje osjećaje. Dopustite sebi da vam se tijelom proširi onaj unutarnji osjećaj radosti. I onda odlučite.
  Ne žalite ni za čim što je u ovom vašem sadašnjem životu iza vas, okrenite glavu prema naprijed i obećajte sebi da ćete hodati okolo srca puna ljubavi, sa smiješkom na licu i željom da ovaj svoj život proživite do kraja na najbolji mogući način koji je za vas u tom trenutku potreban. I ne dopustite nikome pa ni sami sebi da vas smeta na tom putu. Vi ste izuzetna bića, onog trenutka kada to shvatite uvidjet ćete svoju ljepotu i sreću koju imate. A tada za vas više nema granica. Vi postajete ono iz čega dolazite i ono čemu se vraćate. Vječnost u svoj svojoj ljepoti.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Indy Kethdy)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook