vježbe vjezba disanje kroz cakre

  Published on April 14th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Vježba – disanja kroz čakre, kako bi ste pročistili i osnažili energiju, razbistrili um te podigli volju za djelovanjem

  Umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te nekoliko trenutaka samo promatrajte svoj dah i sa svakim udahom i izdahom osjetite kako se opuštate. Stavite namjeru da ste spremni u tretmanu doći u što bolji kontakt sa sobom te u protočnost.
  Zatim osjetite po redu sve svoje čakre, kao centre vaše energije. Sedma – na vrhu glave, šesta – iznad i između obrva kao tzv treće oko, grlena, srčana, treća – solarni pleksus, druga – ispod pupka i prva na dnu zdjelice. Osjetite te točke sada i na stražnjoj strani, a zatim u sredini tijela, na tim mjestima osjetite svjetlosne kugle vaše svjesnosti. U početku ukoliko niste upoznati s čakrama bit će vam napornije za um, što ćete više raditi osjećat ćete opuštanje, a tretman će za to vrijeme raditi otpuštanja. Nakon što ste došli do osjećaja ili vizualizacije tih svjetlosnih kugli vaše svijesti krenite s disanjem kroz osjećaj ili vizualizaciju.
  Prvo udahnite osjećajući kako se vaše svjetlosne kugle pune, jačaju, zatim izdahnite šireći vašu svijest u sve dijelove tijela, pogotovo na ona mjesta koja osjećate slabijima. Tako ponavljajte sve dok ne izgubite ritam u glavi i samo budete prepušteni udahu i izdahu te osjećaju da ste puni vlastite energije, da ste snažni, da se širite po cijelom svom tijelu donoseći si opuštanje, iscjeljenje, radost, mir, ljubav. Tako dišite dok god budete osjećali da vam je ugodno, za to vrijeme će tretman raditi energetska otpuštanja i iscjeljivanja.
  Na kraju se dobro uzemljite osjećajući svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook