vježbe

  Published on June 18th, 2016 | by maja šamarinac

  0

  Vježba – Osjećaj vlastite vrijednosti

  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite. Osjetite kako dah ispunjava cijelo vaše biće i kako ga relaksira.
  Zatim ispred sebe zamislite dva ogledala, potpuno ista, jedno pored drugog. U njih udahnite život svojim namjerama. Jednom dajte namjeru da pokazuje sve ono na vama kako bi vi željeli da izgleda.. ne samo fizičko tijelo već i vaše emocije, energiju, misli.. Neka to ogledalo odražava vašu savršenost koja ide iz uma. Probajte se dobro pogledati i pri tom budite svjesni da to vaš um pokazuje u ogledalu kako bi vi trebali izgledati, kako osjećati, kako misliti.
  Zatim stanite pred drugo ogledalo i stavite namjeru da vam ono pokaže vas, bez projekcija vašeg uma.. da vam pokaže ono kako se vi zaista unutar sebe osjećate.. promatrajte se neko vrijeme, bez osude, analize, samo promatrajte..
  Zatim maknite ogledala iz svoje vizije i usmjerite fokus ponovno na dah, osjetite kako struji vašim tijelom. Stavite namjeru da ste u tretmanu ( u kojem se tada nalazite ) spremni otpustiti sve one vibracije zbog kojih se osjećate jadno, usamljeno, teško, zarobljeno, potlačeno, uplašeno..
  Budite tako dok god osjećate da se tretman dešava (fizičke, energetske senzacije) iil jedno 15-20 tak minuta ili više ukoliko imate potrebu.
  Zatim ponovno pred sebe stavite ogledalo.. ali ovaj put stavite namjeru da se želite pogledati iz svjesnosti, iz onog dijela koji je postojao i koji će postojati nakon ove vaše inkarnacije..
  Nakon što završite s promatranjem uzemljite se (osjetite tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave) i zapišite sva tri gledanja..
  Probajte taj tretman / vježbu raditi nekoliko dana za redom i svaki put zapišite što god vidjeli, osjetili. Nakon nekoliko dana promatrajte te zapise.. što vam oni pokazuju, što govore o vama.. kako se osjećate dok to čitate..
  Upoznavanje sebe možda je u pojedinim trenucima teško ali donosi oslobađanje od konstrukcija, ega, strahova.. pokazuje ono što je, na način kako je i ujedno pokazuje kako to što je transformirati dalje.

  (“Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”)

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook