vježbe

  Published on March 31st, 2015 | by maja šamarinac

  0

  Vježba transformacije vibracija

  Otvaranje i širenje ujedno znači i oslobađanje starih stvari. Vrlo često um ima potrebu stvoriti priču, vrlo često um vidi problem i tamo gdje on ne postoji, gdje se zapravo radi o novim mogućnostima.
  Kako bi lakše očistili um, a ujedno i svjesno pomogli otpuštanju starih stvari i transformiranju vibracija unutar sebe ovo je vježba koju možete raditi koliko god često želite. Naravno, što ćete ju više raditi rezultati će biti i veći.
  Udobno se smjestite te nekoliko trenutaka samo dišite. Osjećajte svoje fizičko tijelo i dopustite si opuštanje. Zatim se unutar sebe zapitajte “Koje trenutno probleme ja imam?”. Pustite da vam se oni pokažu u vašem umu, nemojte ih analizirati niti namjerno konstruirati, pustite da vam se oni samo pokažu u vašem umu.. pokazat će se oni koji vas trenutno najviše “muče”.
  Zatim zamislite (vizualizirajte, vizualizacija pokreće energiju) da u svojim rukama držite jednu zdjelu. I zamislite da se svaki taj problem unutar vas pretvara u jednu energetsku lopticu. Svaka od tih loptica zapravo je vibracija tog problema, nemojte unutra spremati slike ljudi, događaja, onog što vas muči, već dopustite da se svaki problem pretvori u jednu energetsku lopticu, vibraciju tog problema. I zatim sve te loptice stavite u tu zdjelu. Dopustite im da se stvore u zdjeli.
  Zatim odlučite to iscijeliti. VI odlučite to iscijeliti. Osjetite (vizualizirajte, zamislite) da iz vaših dlanova koje drže tu zdjelu i u kojoj su loptice izlazi iscjeljujuća energija koja u potpunosti tim lopticama donosi otpuštanje, ljubav, iscjeljenje, prihvaćanje, transformaciju, život, svjetlo, mir..
  Gledajte ili osjećajte kako se loptice pretvaraju u svjetlosne kugle koje zrače i sjaje, a zatim kako se vračaju u vaše tijelo i kako se to svjetlo širi po vašem cijelom tijelu. Dopustite si osjetiti energetsku promjenu u tijelu, dopustite da se ona dogodi.
  Nakon što su se sve loptice vratile ostanite sa zahvalnošću prema sebi nekoliko trenutaka samo disati. Osvijestite da ste upravo VI sami sebe iscijelili dopuštajući sebi otpustiti stare konstrukcije, zamjeranja, strahove, otvarajući se prema ljubavi, miru i slobodi..

   

  Tekst: jednostavnost.com
  Foto: Rob Murray


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook