vježbe

  Published on April 20th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Vježba za rad na vibracijama koje vas udaljuju od sebe

  Smjestite se ugodno, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo promatrajte svoj dah. Zatim osjetite kako sa svojim dahom tonete sve dublje u sebe, sve dok ne dođete do svog samog centra kojeg možete osjetiti ili vizualizirati kao svjetlosnu kuglu. Kada uđete u tu kuglu u njezinom centru vidjet ćete ogledalo, stanite pred njega i počnite se promatrati. Promatrajte se/osjećajte/vizualizirajte kroz osjećaje, a ne kroz fizički izgled. Stavite namjeru da ste u tom ogledalu spremni vidjeti/osjetiti sve svoje dijelove.. i one koje volite i one koje možda ne volite.
  Nakon što vam se sve pokazalo ili nakon što vam se prestane pokazivati uđite u ogledalo te zagrlite taj svoj odraz, dozvolite si spajanje s njim te se prepustite sebi. Za vrijeme tretmana radit će se na svim vibracijama koje vas udaljuju od sebe. Na kraju tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Svako od vas rođen je savršen. Ne po Zemaljskim ili nekim drugim kriterijima već po tome što je sa sobom donio sve one parametre koji mu mogu omogućiti rad na upravo onim iskustvima koja su mu potrebna. Bijeg od vlastite savršenosti u osudu te potreba da budete onakvi kakav vaš um vas modelira bijeg je od vlastitih iskustava. Prihvatite svoj život, prihvatite sebe baš onakve kakvi jeste, to je polazna točka kretanja prema razrješavanju svega onog što ste planirali za ovu inkarnaciju.
  Polazak iz savršenosti u savršenost kroz izmjenu iskustava omogućava vam da budete sigurni u svom fizičkom tijelu, svojoj energiji, mudri u svojim odlukama i otvoreni za mogućnosti koje vas čekaju.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook