vježbe

  Published on July 9th, 2016 | by maja šamarinac

  0

  Vježba za svjesno otpuštanje osjećaja gubitka

  Umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta), usmjerite pozornost na disanje. Neko vrijeme samo dišite kako bi ste se što više opustili, usmjerite pozornost na svaki udah i izdah. Zatim u području srčane čakre zamislite jednu zelenu svjetlosnu kuglu. Dopustite da se ona stvori u području vaše srčane čakre (osjetite / vizualizirajte / zamislite), a zatim ju izbacite ispred sebe te dopustite da se poveća. Sada promatrajte unutarnjim vidom (usmjerite pozornost ili osjećaj) tu kuglu i u sebi recite “Što je to što nisam do sada otpustila(o), što je unutar mene ostalo neprežaljeno, zbog čega osjećam bol, gubitak?”. I zatim samo promatrajte, budite prisutni. Neki će unutarnjim vidom vidjeti u kugli poruke, neki će ćuti nešto, neki će samo osjećati. Što god od toga doživjeli dizajnirano je za vas. Nemojte se pitati da li umišljate jer tako zaustavljate proces i uključujete um, samo budite promatrač.
  Kada sve prestane ili kada osjetite da ste sve vidjeli, čuli, osjetili dopustite / vizualizirajte / zamišljajte kako se svjetlost iz Izvora svega što postoji spušta na tu kuglu i kako sve što je unutar kugle pretvara u svjetlost, a zatim kako se kugla pretvara u svjetlosnu bijelu kuglu. Zatim joj dopustite da se smanji i vrati u vašu srčanu čakru.
  S obzirom da ste na početku zatražili tretman i s obzirom da ste u sebi pokrenuli namjeru da ste spremni na otpuštanje sve će se desiti onako kako je potrebno, neki će doživjeti više, neki manje, ali to nije važno. Ono što je jedino važno je vaša odluka da ste se spremni susresti sa svim onim još neisprocesuiranim stvarima unutar vas, kako bi živjeli svoju slobodu.
  Takvo otpuštanje može nakon tretmana trajati još nekoliko dana, a sa svakim novim tretmanom / vježbom vi samo pojačavate otpuštanja.

  Sjetite se da ste vi ti koji upravljaju svojim životom, za to je potrebna samo vaša odluka, spremnost je već unutar vas.

  (Rečenica s kojom možete zatražiti tretman: “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook