tekstovi vlastite dubine

  Published on April 10th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Vlastite dubine

  Osjetite se.. osjetite tko ste. Ispod ovih osobnosti koje živite.. tko ste ispod?

  Svaka vaša odluka, svaka vaša akcija, sve ono što čini vašu trenutnu osobnost proizlazi iz vibracija koje nosite unutar sebe. Kao posljedice događaja iz prošlih života kao i ovog. Sve to unutar je vas, stvarajući svaki vaš udah, kreirajući svaku vašu misao, potičući svaku akciju. To je nešto od čega ne možete pobjeći ma koliko god pokušavali pozitivno misliti. To ostaje kao dio vas, kao dio od kojeg ste stvoreni.
  Trenutak kada se odlučite skočiti u taj vlastiti mrak i suočiti se sa sobom trenutak je možda i najvećeg straha.. nakon što skočite i uvidite da su to samo vaše stvari.. strah polagano počinje popuštati. Tada ga treba zamijeniti odlučnost.. ne odustajanje, prihvaćanje sebe, spoznaja svih svojih mrakova i dubina.. kako bi ih otpustili. Kako bi onda vaše misli postale prirodno pozitivne, kako bi vaša energija postala protočna i kako bi otkrili što je to što svijetu možete pružiti.

  Vježba:
  Umirite se, usmjerite pozornost na dah, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite. Osjetite kako s dahom tonete sve dublje i dublje u sebe.. osjetite/vizualizirajte/zamislite kako počinjete disati svojom kožom.. zatim svojim kostima, pa krvožilnim sustavom, živčanim sustavom, pojedinim organima.. prolazite tako po svemu čega se sjetite.. I cijelo vrijeme dok tako dišite stavite unutar sebe namjeru da ste spremni otpustiti sve otpore koji vas sprečavaju da se spoznate, da se zavolite, da se prihvatite..
  To radite sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam je dosta. Na kraju se dobro uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  I sjetite se da ovaj svijet činite svi zajedno.. svi ste dio.. svi ste povezani.. Vaš pristanak da otkrijete sebe asistira cjelokupnoj promjeni.. koja ide od pojedinaca spremnih sebe pokazati sebi, a onda i svijetu.. bez osuđivanja bilo kojeg vlastitog dijela.. S jednakim prihvaćanjem suza i smijeha, sa shvaćanjem da ovaj život koji živite je dar vlastite duše.. ne kako bi se skrivali već kako bi živjeli.. a onda i rasli..
  Budite rast, budite svijest, budite i vlastiti očaj i vlastita ljubav.. tek istinskom spoznajom svih tih dijelova dolazite do shvaćanja.. do slobode..

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Photo by Mark Basarab on Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook