tekstovi

  Published on January 16th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Nova energija: Započnite dan centriranjem i prisutnošću (+ vježba)

  Energija koja vas svakodnevno sve više i više obavija nova je za ove prostore, više je vibracije i omogućuje vam spajanje s višom razinom svijesti, otpuštanje i razgradnju starih vibracija te otvaranje prema novom.
  Postoji samo jedan uvjet da bi ste spontano i u harmoniji radili što više s njom – morate biti otvoreni prema sebi, istinoljubivi, biti u stanju potpuno pogledati u sebe, u sve svoje dijelove..

  Ta energija prolazi.. kroz sve. Ukoliko zadržavate, ukoliko zatvarate neka svoja unutarnja vrata iz straha od onog što je iza i u nadi da će to samo nestati.. energija će proći i razvaliti ta vrata, ostavljajući vas u osjećajima da se raspadate na komadiće.
  Tada imate priliku vidjeti što je iza vrata.. od čega bježite, a što je u vama. Pogledati se, priznati se, dopustiti si otpuštanje i iscjeljenje.
  Ukoliko ni tada to ne napravite energija će vam kroz ljude i događaje servirati sve ono iza vrata, kao vašu refleksiju.. bit ćete na neki način prisiljeni pogledati u sebe na teži način. I tada možete sve to negirati i ostati u optužbi prema drugima i svijetu, stavljajući se u položaj žrtve. Lekcije će dolaziti dalje..

  Ili možete drugačije..
  Možete svakodnevno u sebi, s namjerama, meditacijama i tretmanima otvarati sva svoja unutarnja vrata.. sve ono skriveno i manje skriveno. Gledati unutar sebe s ljubavlju i podrškom, bez obzira što se skriva iza vrata.. sve su to bila vaša iskustva, sve to je dio vas.
  Dozvoljavajući sebi otvoriti sva vrata omogućujete energiji da nesmetano struji unutar vas, da vam pomogne razotkriti i pročistiti sve ono skriveno u vama.. da vam pomogne da se prepoznate.

  Nikada u ovim predjelima nije bila moguća tako brza transformacija kao sada, mijenjate se na staničnoj razini. Ako usmjerite svoj unutarnji pogled prema svjetlu, prema ljubavi, prema vlastitoj istini i prihvaćanju.. tada i vanjski pogled počinje vidjeti ljepotu, ljubav.. ne kroz vanjsku formu već kroz ono što izvire iz svake osobe, samu srž postojanja, vibraciju Izvora..

  Vježba – započinjanje dana centriranjem i prisutnošću.
  Na početku svakog dana odvojite min. 10 minuta za sebe (ako je potrebno ustanite se ranije :), zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te par trenutaka dišite osjećajući svoje fizičko tijelo, od nožnih prstiju do vrha glave. Zatim posvijestite da se nalazite na početku novog dana i unutar sebe zaželite si dobrodošlicu. Još jednom posvijestite svoje fizičko tijelo, budite svjesni da ste na početku novog zemaljskog dana, prisutni u svom tijelu, na trenutak probajte osjetiti zahvalnost za to iskustvo.
  Zatim obratite pozornost na svoju energiju (osjetite ju/zamislite/vizualizirajte). Sjetite se/posvijestite da se u njoj nalaze svi vaši zapisi, sve ono zbog čega ste došli u ovaj život, zbog čega ste izabrali ovo tijelo. Zatim stavite unutar sebe jasnu namjeru da ste otvoreni za ovaj dan i za sve ono što vam on donosi. Da ste spremni proći kroz dan prisutni i bez osude (sebe ili drugih). Da ste spremni promatrati, dopuštati promjenu, otvarati vrata unutar sebe. Da ste spremni na život i da ste spremni kroz ovaj dan proći svjesno, budno i u što boljem kontaktu s vlastitom višom svijesti.
  Osjetite sebe kao cjelinu fizičkog tijela i energije. Budite tako dok ne osjetite da ste spremni za pokret ili dok vam ne istekne vrijeme.
  Zatim krenite u dan i tijekom dana nekoliko puta zastanite i prisjetite se jutarnjeg centriranja i vaše namjere. Na kraju dana zahvalite se sebi na danu, a iduće jutro ponovno započnite centriranjem.
  Kako bi ste se opustili za vrijeme tretmana, a ako imate “ograničeno vrijeme”, stavite si alarm – prepustite se tretmanu. Imajte povjerenje da ćete sve stići što je potrebno u tretmanu. Vremenom ćete se početi i buditi ranije jer će potreba da se centrirate prije dana dolaziti prirodno.

  Svaki dan donosi promjenu, svakim danom vaše unutrašnje biće rastvara se, transformira, otpušta staro, otvara prema novom. Dopustite si svjesno promatrati vlastitu promjenu.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook