Na Kutku radimo buđenja, tretmane, vježbe, spajanja sa svojom najvišom razinom svijesti i svim razinama između toga. Radimo na aktivacijama sjećanja na to od kuda dolazimo i zašto smo ovdje kao i kontakt s vlastitom “ekipom”. Vježbamo kako ostati prisutan u svakodnevici, kako se zaštititi, kako transformirati ono što je još potrebno i kako se pokrenuti. Dva puta mjesečno imamo online Zoom radionice na kojoj sudjelujete ako želite, snimka je kasnije na Kutku.

Možda nam se možete pridružiti.. pretplata je na mjesec dana, možete započeti bilo kada i nakon toga osjetiti želite li nastaviti.

Online Kutak dio je stranice jednostavnost.com

SVAKI MJESEC UZ PRETPLATU DOBIJETE:

– video materijale (trenutno 263), predavanja, energetske tretmane, aktivacije, vođene meditacije..

dva puta mjesečno online Zoom radionicu koja se sastoji od predavanja i tretmana/vođene meditacije (ne morate prisustvovati, kasnije ide pod snimke, pa možete ponavljati)

– ukoliko trebate, asistenciju s moje strane (na mail ili WhatsApp)


Kupnja pretplate (300Kn/mjesec) >>>

Ako imate bilo kakva pitanja – mail.

Više o meni i mom radu možete pročitati ovdje >>>

Dok sam radila individualne tretmane vrlo često bi pomislila kako bi bilo dobro imati snimljeno to što sam u tom trenutku prenosila. Iako nikada nisam planirala sebe snimati slušajući upute mog duhovnog vodstva i vlastitu intuiciju Kutak se stvarao spontano. Nakon što je zaživio i neko vrijeme postojao iz prakse sam vidjela da donosi više rezultata nego individualni rad.

Kroz Kutak možete raditi na sebi svakodnevno, u koje god vrijeme želite. Sve što radim bilo da je pisani oblik ili video snimka nosi u sebi energetski kod. Na taj način potiče i aktivira vašu svijest, promjenu vibracija, otpuštanje i buđenje.
Kutak je tu da vam pomogne dublje upoznati sebe, spojiti se sa svojim vibracijama, otvoriti se prema svojoj svijesti, svojim potencijalima. Dajući vam alat koji vam može pomoći da kroz svakodnevicu zadržite svijest i pažnju na vlastitom životu. Svaki pojedinac u ovim burnim vremenima vlastitim buđenjem pomaže globalnoj promjeni.

Moje druženje s energijom i “rad na sebi” traju 30 godina. Iako nisam imala namjere raditi s drugima životni putevi 2007 godine doveli su me do toga da “shvatim” kako je to namjera moje duše. Od tada osjećam kroz cijelo svoje biće tu potrebu da asistiram širenju svijesti na ovoj Planeti.
Mi kao pojedinci možda ne možemo puno, ali svaka osviještena osoba postaje dio jedne snažne, svjetlosne i svjesne skupine koja se sve više budi na ovoj Planeti. Nadam se da će vam ovaj Online Kutak pomoći da pronađete što dublje svoju Svjetlost, onaj dio koji čeka biti prepoznat od strane vaše osobnosti. Više >>>


Vi ste svoja posljedica.. i što sada?

Priručnik za rad po principu jednostavnost.com

::: PRIRUČNIK :::

( možete ga skinuti u pdf.u )

Ako stanemo pred sebe
i dovoljno dugo gledamo..
vidjet ćemo zvijezde,
odraze i bljeskove
nekih drugih svjetova..
Ako to spojimo s onim što smo sada,
ovaj oblik koji sada živimo
poprimit će neki drugi odsjaj..
Mudrost koju tražimo
pronaći ćemo u sebi,
slobodi kojoj se nadamo
dopustit ćemo da živi
unutar nas..
Nakon toga,
svaki naš životni korak
pokazivat će dvije sjene
koje nas prate..
Ova zemaljska i
ona svemirska..

Na Kutku otvaramo se vlastitim korijenima.. i onima koje živimo kroz ovaj život i onima koje smo živjeli kroz prošle živote.. ali i onima od kuda dolazimo 🙂

ISKUSTVA KORISNIKA