U ovo burno vrijeme osobne i globalne promjene Kutak je mjesto koje poput portala spaja vas s vašom svijesti i svima onima koji su tu za vas. Vrijeme može biti izazovno, na to ne možemo utjecati ali možemo utjecati na naše reakcije. Kutak je tu da vam pomogne dublje upoznati sebe, spojiti se sa svojim vibracijama, otvoriti se prema svojoj svijesti, svojim potencijalima. Dajući vam alat koji vam može pomoći da kroz svakodnevicu zadržite svijest i pažnju na vlastitom životu. Svaki pojedinac u ovim burnim vremenima vlastitim buđenjem pomaže globalnoj promjeni.

Online Kutak dio je stranice jednostavnost.com

Ovdje možete pronaći video materijale ( trenutno 206 ) – predavanja ili energetske tretmane, meditacije.


Svaki mjesec
uz pretplatu (i nakon toga prilikom svake obnove pretplate) dobivate na mail privatnu audio snimku kanaliziranu iz energije s uputama o vibracijama na koje se možete fokusirati taj mjesec. 

Sve što radim “kanalizirano” je iz energije pa u sebi sadrži energetski kod koji vam može pomoći u vlastitoj promjeni. Rad na sebi nešto je što se dešava svakodnevno, na ovaj način možete slušati predavanja, raditi tretmane u vlastitom ritmu..

 

P R E T P L A T A
U sklopu pretplate dobivate pristup svim video materijalima (trenutno 206), plus privatnu audio snimku koju dobivate na mail svaki mjesec, kanaliziranu iz energije, s porukama na koje se vibracije možete usmjeriti i kroz aplikaciju imate direktan kontakt sa mnom kroz koji možemo iskomunicirati što vam se dešava, proći kroz ono što vam je u ovom trenutku bitno ili vam mogu pomoći postaviti namjeru oko načina rada.

kupi pretplatu >>>

 

Ako imate bilo kakva pitanja slobodno se javite na mail.

Više o meni i mom radu možete pročitati ovdje >>>

Ako vas zanima na koji način se Kutak može koristiti prilikom unutarnjeg
putovanja prema sebi kliknite na link i pročitajte
“Pisma s Kutka” >>>

Moje druženje s energijom i “rad na sebi” traju skoro 30 godina. Iako nisam imala namjere raditi s drugima životni putevi 2007 godine doveli su me do toga da “shvatim” kako je to namjera moje duše. Od tada osjećam kroz cijelo svoje biće tu potrebu da asistiram širenju svijesti na ovoj Planeti.
Mi kao pojedinci možda ne možemo puno, ali svaka osviještena osoba postaje dio jedne snažne, svjetlosne i svjesne skupine koja se sve više budi na ovoj Planeti. Nadam se da će vam ovaj Online Kutak pomoći da pronađete što dublje svoju Svjetlost, onaj dio koji čeka biti prepoznat od strane vaše osobnosti. Više >>>


Vi ste svoja posljedica.. i što sada?

Priručnik za rad po principu jednostavnost.com

::: PRIRUČNIK :::

( možete ga skinuti u pdf.u )

ISKUSTVA KORISNIKA

PISMA S KUTKA

Ako vas zanima na koji način se Kutak može koristiti prilikom
unutarnjeg putovanja prema sebi kliknite na link i pročitajte “Pisma s Kutka” >>>

Izbornik