besplatni tretmani

   Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

  • Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

  Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

   Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

   U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

  Takve tretmane možete raditi i sami

  Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

   

  Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscjeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.
  Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.
  Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku. A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ukoliko vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

  Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

  Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ukoliko želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

  Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

  Već neko vrijeme na tretmanima sudjeluju životinje (nekoliko pasa, jedna vrlo stara i vrlo brbljava papiga 🙂, kobila i zečica). Pa s obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
  Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
  Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
  Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

  Maja :)

  P.S. Ukoliko vas zanimaju informacije o radionicama i individualnim tretmanima pritisnite ovdje.

   

  PRIJAVA ZA NADOLAZEĆI TERMIN

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)

  • NAPOMENA – U svakom mailu koji se šalje na mailing listu na dnu postoji link s mogućnosti “odjave”. Ipak mailovi s jednostavnost.com kod nekih završavaju u “spam” folderu. Molim vas da obratite na to pažnju. Ukoliko ste prijavljeni na listu, a ne stižu vam mailovi pronađite mail u “spam folderu” te ga označite sa “not spam”. Hvala.
  • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno
  • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
  • Ukoliko želite pri ispunjavanju možete označiti ” Pritisnite ovdje ukoliko želite biti prijavljeni na MAILING LISTU”. Ako ste već prijavljeni na mailing listu nije potrebno ponovno se prijaviti. Na mailing listu prijavljujete se samo jednom
  • Prijavom na mailing listu (za primanje obavijesti) NE prijavljujete se na tretman utorkom
  • Nakon što tretman završi na ovoj stranici  ispod forme za prijavu pronaći ćete izvještaj s datumom od tog dana
  • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

  Izvještaji s tretmana u sebi uvijek nose neku poruku i vježbu, možete pregledati stare izvještaje te pronaći možda nešto za sebe.
  Godine: 2014. / 2015. / 2016. / 2017.

  2018

  13.2., utorak – izvještaj nakon tretmana
  Večeras je bilo 174 prijavljenih.

  Područje glave, srčane, zdjelica, noge.. otpuštanje. Zatim rad na kralježnici, kralješcima, živčanom sustavu te preko njega rad na svim organima. Podizanje svijesti, uzemljavanje, globalni rad na svjesnosti..

  Duguje li vam život? Smatrate li da vam život duguje samim tim što postojite? Ili ste u stanju vidjeti ljepotu života i svega onog što vam život kao iskustvo pruža?
  To je pitanje koje si možete postavljati kroz tretmane (rečenica u uvodnom tekstu) svaki dan narednih tjedan dana. Ne tražite da vam se odgovor pokaže već to pitanje i njegovu vibraciju iskoristite za podizanje svega onog unutar vas što se osjeća zarobljeno, potišteno, ništavno.. bez obzira da li nosite neki događaj iz ovog života zbog kojeg se možete tako osjećati ili je to samo sjećanje koje vibrira kroz vašu vibraciju.
  Sjećanje na kolektivnu patnju kroz povijest ove Planete gdje se vrlo često ljudski život tretirao kao samo još jedan usputni dodatak.

  A da samo znate koliko vam je trebalo da dođete do inkarnacije :). Vaša želja za sudjelovanjem u procesu rasta i razvoja svijesti na ovoj Planeti bila je nevjerojatno pogonsko gorivo. Baš kao što je sad često vaš um/ego nevjerojatno pogonsko gorivo za pregršt misli, konstrukcija, drame i patetike. Da ne spominjemo osjećaje kao što su mržnja i prezir prema svijetu.
  Ali zapitajte se tko čini svijet? Svijet činite i vi! A tko ste to vi.. osim ovih fizičkih tijela? Vrlo snažna i moćna energetska bića.. koja su i došla mijenjati ovaj svijet.
  Stoga ne dopustite da vas vaš zemaljski um zavara tako što ćete ljudskim očima promatrati svijet i dopuštati umu da smatra da se tu ništa ne može, da vi niste na poziciji gdje se išta može i da i tako ništa nema smisla.
  Već zatvorite te ljudske oči, otvorite one unutrašnje, radom na sebi oslobodite se blokada koje vas čine zarobljenima u dramama i konstrukcijama.. i sjetite se tko ste!
  A onda tako osviješteni dopustite propustiti sve one vibracije koje već i jesu oko vas i svakim danom postaju sve snažnije. Budite svjesni kanal snage, ljubavi, dostojanstva života.. pa kad se okrenete oko sebe i pogledate.. zapitajte se ponovno.. duguje li mi život? Ili sam ja vlastiti izbor pa samim tim izabirem vlastitu snagu.. onu unutarnju.. izabirem vlastitu slobodu.. onu unutarnju.. koju mi nitko ne može oduzeti i iz koje se i razvija veličanstvenost koja se rađa na ovoj Planeti. Dočekajte je otvorenih očiju i raskriljenih ruku, spremni za djelovanje na neki sasvim novi, ljubavni način 🙂

  🙂

  Pritisnite ovdje za detalje ranijih tretmana 2018.

  6.2., utorak – izvještaj nakon tretmana
  Večeras je bilo 192 prijavljenih.

  Nitko vas ne može voljeti više od vaše vlastite duše, od vas samih.
  Svaka “zemaljska ljubav” uvjetovana je strahom od gubitka.. pa čak i roditeljska koja se boji gubitka djeteta..
  Duša nema tog straha jer poznaje ono što se vama čini kao vječnost. Ona je slobodna u svom izražaju i osjećaju ljubavi, ona je ljubav.

  Na današnjem tretmanu radilo se na području glave (otvaranje prema vlastitoj višoj svijesti), na području srčane čakre i solarnog pleksusa (otvaranje prema životu) i na području zdjelice i nogu (oslobađanje starog, otvaranje prema novom).

  Vi izabirete.. svaki vaš trenutak vi izabirete vlastitu reakciju.. pokušajte u narednih tjedan dana promatrati vlastite reakcije. Da li su smirene, pretjerane, iskrene, realne, dramske, melodramatične.. da li s njima želite privući pažnju ili ih potiskujete kako bi se sakrili od svijeta?
  Idućih tjedan dana budite promatrač i onda jednom na dan predlažemo: Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite, osjećajte svoje tijelo, vlastitu prisutnost, dopustite da vam se dah umiri. Nakon toga osjetite kako s dahom tonete sve dublje i dublje u sebe i pri tom stavite namjeru da ste spremni posvijestiti, prihvatiti, otpustiti, transformirati sve ono što se tijekom dana unutar vas nakupljalo, podizalo, stiskalo i pritiskalo, a blokira vas u vašem izražaju, u poimanju vaše životne sile/kreacije, u osjećaju i ljubavi prema sebi i priznanju vlastitog života.
  Budite i tijekom tretmana promatrač.. ne sudite, samo dopustite da se dešava unutar vas sve ono što vam može pomoći da osjetite više vlastite unutarnje slobode.
  Nakon tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Da bi ste bili slobodni potrebno je tu slobodu osloboditi kroz sebe. Nije moguće biti slobodan i pri tom loše misliti o svijetu i ljudima oko sebe. Stoga pustite svoju slobodu da raste i tako doprinesite promijeni na ovom svijetu.. svijetu koji treba što više iznutra slobodnih pojedinaca koji takvi kroz sebe mogu sprovesti novu energiju.. snažnu i ljubavnu u svojoj srži.

  🙂

  30.1., utorak – izvještaj nakon tretmana
  Večeras je bilo 182 prijavljenih.

  Na početku jedna zanimljiva novost 🙂
  Već neko vrijeme na tretmanima sudjeluje nekoliko pasa i jedna vrlo stara i vrlo brbljava papiga 🙂
  Od večeras imamo i kobilu i zečicu. Pa s obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
  Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
  Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
  Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

  Večeras smo radili na kičmenom stupu, na odblokiravanju vibracija koje bi mogli nazvati “vjerom u sebe”. Kroz kičmeni stup energija se širila prema organima i iscjeljivala ih.
  Radili smo i na energiji glave i spajanju s višim razinama svijesti. Odblokiravanju zdjelice i protoku kroz noge.
  Na kraju se kao i svaki put radilo na podizanju svijesti Planete.

  Misli.. to je ono što vam se vrti stalno po glavi :). Ponekad sasvim lagano, ponekad opsesivno. Što ih se više želite otarasiti to ih je više. Ponekad se mogu pojačati uslijed odblokiravanja energija glave.

  Predlažemo vam jednu vježbu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite. Osjećajte/vizualizirajte/zamišljajte kako s dahom povezujete svoje fizičko i energetsko tijelo. Dopustite da tretman krene i osjećajte svoj protok.
  Nakon nekog vremena obratite pozornost na područje glave i da li su u vama prisutne misli.. ima li ih puno, malo.. kakvog su intenziteta, kakvog karaktera..
  Zatim u sebi stavite potpuno jasnu namjeru da ste spremni prepoznati, spoznati i priznati vlastiti mir. Da ste spremni dopustiti sebi spoj s vlastitom svjesnošću. Osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se u centru vaše glave počinje stvarati jedna svjetlosna kugla koja je ispunjena vašom čistom sviješću i kako njezino prisustvo počinje smanjivati misli. Ukoliko se to ne desi i vaše misli se odupiru 🙂 vi ih pošaljite u tu kuglu.. ali s ljubavlju i zahvalnošću!
  To radite dokle god tretman traje ili dok vam je ugodno.
  Na kraju osjetite kako se ta kugla proširila po vašem cijelom tijelu donoseći vam mir i iscjeljenje, a zatim se dobro uzemljite, tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vježbu možete ponavljati i tijekom dana, održavajući pažnju na kugli koju možete osjetiti na području glave ili rasprostranjenu kao svijetlo kroz cijelo tijelo.
  Vaš angažman oko “ovdje i sada”, oko vlastite prisutnosti u ovom trenutku vodi u mir. Kako bi vam i oni trenuci ispunjeni mislima i raznim zadacima bili lakši.. znajući da nakon toga slijedi red tišine koji sami možete stvoriti i na taj način se odmoriti 🙂

  23.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Danas smo radili na energijama zdjelice i zatim usklađivanju energetskog područja zdjelice i glave. Što je ono što mislite da želite, što je ono što vaša duša želi, koji je najbolji put za vas, koji vas strahovi drže, koji vas strahovi mogu potaknuti na djelovanje i koje djelovanje za vas donosi najveći razvoj. Sve to puno ćete lakše osjetiti ukoliko dopustite vlastito usklađivanje zdjelice i glave.

  Vježba koja vam može pomoći u tome:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite, osjećajte prvo svoje fizičko, a zatim energetsko tijelo. Osjetite kako ste svakim trenutkom sve prisutniji i budniji. Zatim svoj fokus usmjerite na područje zdjelice, osjetite/vizualizirajte/zamislite kako dišete kroz zdjelicu i kako sa svakim udahom i izdahom energija vaše zdjelice postaje sve snažnija i prodornija, kao da vam se želi pokazati. Unutar sebe stavite jasnu namjeru da ste spremni vidjeti i osjetiti energiju zdjelice. Ako vam se pri tom pokažu neke slike, podignu neki osjećaji.. samo ih promatrajte, bez analize.
  Zatim svoj fokus stavite na područje glave, osjetite/vizualizirajte/zamislite kako dišete kroz područje glave i kako sa svakim udahom i izdahom energija vaše glave postaje sve snažnija, prodornija, kao da vam se želi pokazati. Unutar sebe ponovno stavite jasnu namjeru ali ovaj put za glavu, da ste spremni vidjeti i osjetiti energiju glave. Također pustite slike i osjećaje ukoliko se pokažu, bez analize..
  Zatim stavite namjeru da ste spremni napraviti balans ta dva područja, da ste spremni pronaći istinu unutar sebe, koja je oslobođena utjecaja ega i straha i koja dolazi iz vaše više svijesti.
  Osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta svjetlosni stup i osjetite kako prolazi kroz vas, prolazi dolje na stopala i odlazi prema centru Planete.
  Osjetite kako se unutar njega nalaze kao svjetlosni mjehurići koji u sebi nose esenciju one energije koja ste vi kada niste inkarnirani. Kako ti svjetlosni mjehurići ulaze u vaše energetsko i fizičko tijelo i bude vaše stanice, pročišćavaju ih energetski te osvještavaju vaš potencijal, puteve najbolje za vas.
  Nakon toga osjetite svoju energiju i svoje fizičko tijelo, osjetite kako se unutar vas dešava promjena i kako je vi podržavate. Tako budite sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam ne bude dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vi ste promjena, vi odlučujete želite li biti promjena, vi ste vozač svog fizičkog vozila.. o vama i samo o vama sve ovisi, pa čak i kada na prvi pogled to tako ne izgleda.
  Sve što ste izabrali za ovaj život mješavina je ugode i neugode. One ugodne stvari tu su da vam pomognu preživjeti i savladati one neugodne. Ali i jedne i druge jednako su vrijedne. Bez te kombinacije ne bi učili, ne bi napredovali, ne bi se razvijali.
  Stoga sljedeći put kada u sebi pomislite zašto ja.. zašto ovo, zašto ovako.. dopustite tom balansu zdjelice i glave da se desi i da vam pomogne izabrati najbolji put za vas u tom trenutku.
  Ljubav dolazi iz opuštenosti i prepuštenosti, svemu što život nosi. Ljubav u sebi nosi povjerenje u život, povjerenje vam omogućuje djelovanje. Sve između toga etape su koje vam pomažu da shvatite ljubav..

  🙂

  16.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 172 prijavljenih.

  Povjerenje u život i spajanje s novom energijom

  Energija koja vas svakodnevno sve više i više obavija nova je za ove prostore, više je vibracije i omogućuje vam spajanje s višom razinom svijesti, otpuštanje i razgradnju starih vibracija te otvaranje prema novom.
  Postoji samo jedan uvjet da bi ste spontano i u harmoniji radili što više s njom – morate biti otvoreni prema sebi, istinoljubivi, biti u stanju potpuno pogledati u sebe, u sve svoje dijelove..

  Ta energija prolazi.. kroz sve. Ukoliko zadržavate, ukoliko zatvarate neka svoja unutarnja vrata iz straha od onog što je iza i u nadi da će to samo nestati.. energija će proći i razvaliti ta vrata, ostavljajući vas u osjećajima da se raspadate na komadiće.
  Tada imate priliku vidjeti što je iza vrata.. od čega bježite, a što je u vama. Pogledati se, priznati se, dopustiti si otpuštanje i iscjeljenje.
  Ukoliko ni tada to ne napravite energija će vam kroz ljude i događaje servirati sve ono iza vrata, kao vašu refleksiju.. bit ćete na neki način prisiljeni pogledati u sebe na teži način. I tada možete sve to negirati i ostati u optužbi prema drugima i svijetu, stavljajući se u položaj žrtve. Lekcije će dolaziti dalje..

  Ili možete drugačije..
  Možete svakodnevno u sebi, s namjerama, meditacijama i tretmanima otvarati sva svoja unutarnja vrata.. sve ono skriveno i manje skriveno. Gledati unutar sebe s ljubavlju i podrškom, bez obzira što se skriva iza vrata.. sve su to bila vaša iskustva, sve to je dio vas.
  Dozvoljavajući sebi otvoriti sva vrata omogućujete energiji da nesmetano struji unutar vas, da vam pomogne razotkriti i pročistiti sve ono skriveno u vama.. da vam pomogne da se prepoznate.

  Nikada u ovim predjelima nije bila moguća tako brza transformacija kao sada, mijenjate se na staničnoj razini. Ako usmjerite svoj unutarnji pogled prema svjetlu, prema ljubavi, prema vlastitoj istini i prihvaćanju.. tada i vanjski pogled počinje vidjeti ljepotu, ljubav.. ne kroz vanjsku formu već kroz ono što izvire iz svake osobe, samu srž postojanja, vibraciju Izvora..

  Vježba – započinjanje dana centriranjem i prisutnošću.
  Na početku svakog dana odvojite min. 10 minuta za sebe (ako je potrebno ustanite se ranije :), zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te par trenutaka dišite osjećajući svoje fizičko tijelo, od nožnih prstiju do vrha glave. Zatim posvijestite da se nalazite na početku novog dana i unutar sebe zaželite si dobrodošlicu. Još jednom posvijestite svoje fizičko tijelo, budite svjesni da ste na početku novog zemaljskog dana, prisutni u svom tijelu, na trenutak probajte osjetiti zahvalnost za to iskustvo.
  Zatim obratite pozornost na svoju energiju (osjetite ju/zamislite/vizualizirajte). Sjetite se/posvijestite da se u njoj nalaze svi vaši zapisi, sve ono zbog čega ste došli u ovaj život, zbog čega ste izabrali ovo tijelo. Zatim stavite unutar sebe jasnu namjeru da ste otvoreni za ovaj dan i za sve ono što vam on donosi. Da ste spremni proći kroz dan prisutni i bez osude (sebe ili drugih). Da ste spremni promatrati, dopuštati promjenu, otvarati vrata unutar sebe. Da ste spremni na život i da ste spremni kroz ovaj dan proći svjesno, budno i u što boljem kontaktu s vlastitom višom svijesti.
  Osjetite sebe kao cjelinu fizičkog tijela i energije. Budite tako dok ne osjetite da ste spremni za pokret ili dok vam ne istekne vrijeme.
  Zatim krenite u dan i tijekom dana nekoliko puta zastanite i prisjetite se jutarnjeg centriranja i vaše namjere. Na kraju dana zahvalite se sebi na danu, a iduće jutro ponovno započnite centriranjem.
  Kako bi ste se opustili za vrijeme tretmana, a ako imate “ograničeno vrijeme”, stavite si alarm – prepustite se tretmanu. Imajte povjerenje da ćete sve stići što je potrebno u tretmanu. Vremenom ćete se početi i buditi ranije jer će potreba da se centrirate prije dana dolaziti prirodno.

  Svaki dan donosi promjenu, svakim danom vaše unutrašnje biće rastvara se, transformira, otpušta staro, otvara prema novom. Dopustite si svjesno promatrati vlastitu promjenu.

  🙂

  9.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 166 prijavljenih.

  Prihvaćam sada da bi se otvorilo sutra.

  Danas smo radili rastvaranje prema novom..
  Da bi prihvatili novo potrebno je prvo prihvatiti ono gdje se nalazite. Nastojeći izbjeći situaciju u kojoj se nalazite zapravo fulate prolazak prema novom. Sve što je staro tu je da vas podsjeti na to tko ste, što ste prolazili, što ste učili i pronalaženjem poštovanja prema tome dolazite do onog pogonskog goriva koje vam otvara vrata za dalje. Dolazite do života koji vas pita – što dalje?
  Da bi ste znali što dalje potrebno je znati gdje ste sada, koraci su tu da se nastavljaju jedan na drugog, da tvore put koji ćete kasnije čitati i koji će vas podsjećati, na sve vaše životne škole.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite. Osjećajte kako se sa svojim dahom spuštate sve dublje i dublje u sebe.. sve dok ne dođete do samog središta svog bića. Tamo se zaustavite, još neko vrijeme dišite, a zatim stavite namjeru da ste spremni pogledati/osjetiti/vizualizirati korake koji su vas doveli upravo do ovog životnog trenutka u kojem se nalazite. Probajte osjetiti sve te korake sa zahvalnošću, a otvorite se prema tretmanu koji traje i koji vam može pomoći iscijeliti sve ono što ste zblokirali unutar sebe. Pustite da vas sjećanje na korake preplavi.
  Zatim se zaustavite u mislima u upravo sada, u trenutku u kojem se nalazite i pokušajte za taj trenutak pronaći poštovanje. Također dopustite da tretman odradi sve što je potrebno.
  A onda osjetite kako se vaša namjera koračanja prema dalje, prema novom energetski rastvara unutar vas, osjetite kako unutar sebe otvarate sve one energije koje mogu iskreirati najbolje korake unutar vas. Dopustite da tretman u tom trenutku iscijeli sve vibracije strahova ili bilo kakve zadrške, neka ostane samo potpuno povjerenje u svaki korak.
  Na kraju se dobro uzemljite tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vaši koraci su samo vaši, za svaki od njih namučili ste se, svaki od njih u sebi skriva malu priču. I upravo ti koraci kreću prema novima. Stoga potrudite se oko sadašnjih koraka, ne odbacujte ih zbog nekih koji još nisu niti došli jer ti novi baziraju se na sadašnjim. U sadašnjim skriva se sve ono što vas zanima u budućnosti. Budite najbolja verzija svoje budućnosti upravo sada..

  🙂

  2.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Danas je izvanredno bio samo tretman, bez izvještaja. Možete pročitati recimo ponovno prošli ili neki stariji..

  🙂

   

   

  Arhiva izvještaja iz 2017.
  Arhiva izvještaja iz 2016.
  Arhiva izvještaja iz 2015.
  Arhiva izvještaja iz 2014.

   

  NAPOMENA:

  Svi smo mi različiti i drugačije percipiramo svijet oko sebe. Nije potrebno na tretmanu nešto osjetiti, tretman će odraditi ono što je vama potrebno u tom trenutku i ako zaspete i ako ništa ne osjetite.
  Ako ipak osjetite senzacije prepustite se, to znači da vaše fizičko tijelo reagira na energetsko oslobađanje.
  Svjedočanstva koja možete pročitati samo su neka od reakcija ljudi na tretman. Niti jedno od njih ne opisuje kako bi trebalo biti na tretmanu već raznovrsnu lepezu iskustava. Vaše će biti jedinstveno bez obzira ležali i opušteno spavali, osjećali toplinu i ugodu, ništa ne osjećali ili po vlastitom izboru pričali sa Svjetlosnim bićima. Vaše iskustvo je samo vaše i uživajte u njemu.

  Neka iskustva nakon prijašnjih tretmana:

  Prošlo je već šest mjeseci otkad se neprekidno družim sa tobom i svjetlosnim bićima, a imam osjećaj da vas znam već godinama tj. da ste cijelo vrijeme bili tu negdje blizu mene ali ja vas jednostavno nisam “vidjela” 🙂
  Upoznala sam vas u vrijeme kad mi je život donio puno boli i tuge. Nisam se znala nositi sa novim problemima, mislila sam i brinula se najprije za svih oko mene a na sebe sam potpuno zaboravljala. Umor, nemir i stres sa kojima sam živjela mjesecima donio mi je manje zdravstvene probleme koje sam zahvaljujući spoznaji sebe liječila meditacijom a ne (na preporuku mog doktora) lijekovima za smirenje.
  Predivne osjećaje koji osjećam tijekom i nakon druženja utorkom teško je riječima opisati, meni su donijeli tako željeno zdravlje, mir, ljubav i sreću.
  (S.K.)

  Majo, meni je sinoć bilo vrlo burno.. Naime, kad je tretman počeo i kada sam pozvala svjetlosna bića, sjedila sam za stolom sa svojima… uspjela sam se posvaditi zapravo sama sa sobom, naljutiti se, osjetiti kako ne mogu kontrolirati bijes u jednom poviku, osjećala sam se izgubljeno, kao da me nitko ne razumije i da se uopće ne mogu kontrolirati. Sve je to trajalo svega par minuta, nakon čega sam se povukla u sobu, isplakala, a kasnije otvoreno razgovarala sa svojim kojima nije bilo jasno što me točno potaklo na toliko burnu reakciju za ništa. I zapisivala sam sve. I kasnije sam zajedno s njima osjetila toliko olakšanje, kao da sam na površinu izvukla nešto duboko potisnuto i toga više NEMA. To je bilo prvi put da za vrijeme tretmana nisam bila sama i ležala.. i mislila sam da je to bilo pogrešno, no s toliko lakoće sam ustala jutros da znam da je bilo ok i jako sam zahvalna tebi što iniciraš te tretmane, svojim doma što imaju toliko ljubavi i razumijevanja za sve što prolazim na putu otkrivanja same sebe (jer nikako da zaista shvatim da sam stvarno TU) i samoj sebi što sam si dozvolila da sve izađe van… Ovo je bio vrlo buran i oslobađajući tretman u kojem doista prvi put nisam očekivala ništa, a dobila toliko! Vjerojatno jer um nije bio uključen.. <3 Hvala <3 (I.Š.)

  Bila sam sigurna da ću od umora radnog dana iza sebe ubrzo zaspati, ali nije bilo tako, naprotiv.
  Umirena u ležećem položaju, osjećala sam valove spiralne topline koji su mi se od sacruma dizali prema vratnoj kralježnici i ugodne trnce na tjemenu. Dlanovi su bridjeli toplinom i našla sam se u osjećaju potpunog mira i neizrecive sreće, istovremeno. Nakratko me uhvatio polusan i vidjela sam malo mladunče tigra kako mi prilazi, i nasmijala mu se. Zvuk smijeha me vratio u budno stanje
  Za svo vrijeme vladala je tišina, nije bilo bučnih susjeda, automobila, muzike. I to je bilo pravo malo čudo, sve se umirilo. Zahvalna sam na tretmanu, zahvalna na spoznaji osjećaja – savršeni mir u budnosti i uživam u radosti transformacije.
  Već neko vrijeme radim, (onako, samouko i intuitivno), na povezanosti s čitavom planetom i njenim centrom, kao i sa svemirom, i u trenutku se umirim. Kolike godine nam trebaju da spoznamo da je svjesnost nešto sasvim drugo od onog što smo mislili da jest. (N.D.)

  Bez da sam znala na cemu ce se danas raditi, usla sam s namjerom da otpustim neke osjecaje koji su mi se javljali a koji mi ne sluze..najprije sam osjecala trnce kroz cijelo tijelo, osjecala sam kako mi dah doslovce struji od nosa preko glave i skroz do noznih prstiju. sa svakim izdisajem kao da je cupalo sve nepotrebno iz cijelog tijela i izbacivalo van. pri kraju mi je stigla slika kako plutam u svjetlucavom jezeru i kao da me ta svjetlost drzi na povrsini. i tad sam osjetila jake trnce kroz ledja, doslovce sam imala potrebu malo se izviti jer kao da me struja tresla od ispod. i onda vidim da se i radilo na tome. fantastican osjecaj. Hvala! (T.T.U.)

  Jako sam zahvalna na tom iskustvu!Na pocetku sam osjecala pritisak u lijevoj polovici glave koji je nakon nekog vremena polako nestao.Cijelo vrijeme mi je jako kucalo srce.Imala sam plitak dah dok mi se nakon par “spontanih” dubokih udaha nije produbio.Stopala su mi se jako ugrijala imala sam osjecaj da mi ih netko masira i da se oko njih stvara debela plast necega.Dok se mi sve opisano dogadjalo iznad mene je lebdjelo nesto poput andjela u mojoj velicini i kao zrcalna slika mene te me njezno ljubilo po licu i masiralo po tjelu.U zadnje par minuta vidjela sam sliku svojih buducih par mjeseci. (P.O.)

  Svaki zajednički tretman donosi drugačije iskustvo. Sinoć su mi tijekom opuštanja kroz svijest prolazile slike ljudi (bolje rečeno – njihove oči), ljudi za koje sam mislila da su mi u životu činili ne baš lijepe stvari ( ili ja njima, tko zna?); pustila sam ih da prođu, a iza toga je uslijedilo ”uzemljenje”.
  Imala sam osjećaj da tonem duboko u zemlju: najprije noge, a zatim je i čitavo tijelo zaronilo i bilo je toplo, meko, sigurno. Bio je to neobičan osjećaj – poput laganog pritiska, vrlo ugodnog, ali kao da se ne bih mogla pokrenuti kad bih to htjela.
  A onda je uslijedilo nešto prekrasno: pritisak je popustio i preplavila me lakoća, lakoća samog postojanja, oko mene je sve bilo obasjano svjetlošću, iz mene kao da je nešto izašlo i kao da sam samu sebe (svoje tijelo) mogla vidjeti kako sjedi u naslonjaču, a JA sam lebdjela negdje u toj svjetlosti.
  (V.N.)

  Draga Majo, ne mogu a da ne napišem nekoliko rečenica nakon tretmana. Naime, nisam svakog utorka u mogućnosti prepustiti se tretmanu, ali kad jesam – događaju se prekrasne stvari. Svaki me puta tretman ”pogodi” tamo gdje treba. Nakon prepuštanja struji rijeke života koja me poput balvana nosila amo-tamo i zbog koje sam se sudarala sa stijenjem, tonula i opet izranjala, nakon tretmana sam se osjećala kao preporođena. U mene bi ušla lakoća, vedrina, svi problemi su nekako postali smiješni, osjećala sam val pozitivne energije, volju za životom i ono što je najvažnije – osjećala sam veliku zahvalnost i ljubav. Nasmiješila bih se i zahvalila nakon svakog tretmana.
  Čini mi se kao da se približavam samoj sebi, kao da upoznajem svoje vlastito biće koje negdje u srcu čeka da ga otkrijem, da se s njim sjedinim i da konačno postanemo jedno. Shvatim tada svu JEDNOSTAVNOST života i svu njegovu ljepotu.
  Hvala, Majo, hvala i veličanstvenoj svjetlosti koja nas sve obuhvaća!
  (V.N.)

  Danas sam osjetila kao da je tretman krenuo malo ranije pa nisam čekala točno 8 na satu nego 6, 7 min prije smjestila se i počela. Odmah sam osjetila vrh glave zatim čelo i istovremeno noge i koljena. Opustila sam se i prepustila. Zatim sam osjetila uz sve prike navedeno da se aktivira i središnji dio tijela i začula iz svoje nutrine kako sebi govorim: ti si divan spoj energija, volim se, prepusti se, oprosti si- samo budi. Ta misao došla je spontano i produbila cijeli tretman. Intenzivno sam osjećala srčanu čakru i koljena ali i cijelo tijelo koje se aktiviralo. Osjetila sam sebe kako vibriram nekom lijepom energijom, mogla bi ju opisati kao neku dugačku haljinu načinjenu cijelu od lelujavih volana, kao kod sipe 🙂 bila je to vibrirajuća energija koja je u isto vrijeme bila aktivna ali je samo bivala. I ja sam bivala ta energija. Vidjela sam svoje tijelo kako mijenja svakakva ljudska obličja- bila sam čas crna žena, starac, plavokosa ljepotica, srednjovječna žena… i svi su oni imali svoje strahove i nesigurnosti a ja sam samo pomislila- prihvaćam se, bivam, volim se, bivam. Na kraju nije bilo bitno tko sam od tih naličja, sve nesigurnosti i strahovi bi brzo bili isprani mojom valovitom energijom. Osjetila sam kao da su sve točke mojeg tijela spojene u jednu- i nisam oko toga dramila niti bila tužna niti bila ushićena- samo sam postojala i bila potpuna. Osjetila sam da svojim bivanjem pomažem svom tijelu i cijelom prostoru oko sebe da “zacijeli” i osjetila kako šalkem i primam ljubav. Osjetila sam i kako ljubav stiže iz zemlje i ulazi u moja leđa i ispunjava me. Uživala sam u tom osjećaju i toj energiji i na kraju tretmana osjetila par puta snažne trnce uzduž cijelog tijela i tad se i fizički malo zatresla, zahvalila vodstvu, grupi i cijelom svemiru i osjetila kako se moja svijest vratila u tijelo i tretman je gotov. (I.M.)

  hvala ,Majo upustio sam se u meditaciju slušajući J M JARE bilo je osebujno i ” titravo ” iskustvo biti u grupi :)tako da sam potpuno opušteno — zaspao !! hvala ti … malo sam se čudio kamo to noge žele ”istočiti ” 🙂 kada sam oko 21:40 došao k sebi … ali-nakon pročitanog- dosta mi je jasnije 🙂 hvala Ljubavi na dobroj grupi … (Ž.V.)

  “Prvo toplina, vrucina u nogama al ugodno. Zatim zdjelica, jajnici automatski stavila ruke na drugu cakru (rukopolaganje ), tu osjetim da mi fali energije. Nakon toga otisla na trecu cakru tj. solarni (glad me ulovila), pa ruke stavila na srcanu (tu mi se frendica javila u mislima, sve lijepo i pozitivno). Zatim trece oko, oci mi se procistile, i tu mi se javljaju slike tete i tetka i djetinjstvo kak su me cuvali. Nakon toga sve u krunsku i na kraju harmonizacija tj. kao neki mir :)” (K.U.)

  “Prvi put sam večeras učestvovala u vašem tretmanu.
  Ne razumem se puno u ovakve metode ali mogu iskreno napisati šta se kod mene događalo..
  Prvo, jak bol u levom stopalu, vise puta tokom tretmana… Osećaj da mi je cirkulacija bila jača prvo u predelu srca a onda dalje..
  Pokušavala sam da ispraznim glavu i utišam misli, a onda kao da sam počela da čujem glasove drugih ljudi koji se obraćaju meni ili nekome govore o meni..mora da zvuči ludo ali meni je to dolazilo u glavu i uši..to su bili glasovi ljudi sa kojima nisam u kontaktu a sa nekima odnos je ostao nedorečen, neraščišćen..kao neka telepatija..uglavnom su negativni 🙂
  ..a onda sam videla sebe kako sam podigla ruke iznad glave i vrtim se oko svoje osi..kao neka palačinka..nekako je rasterećujuće delovalo to na mene..
  Takođe, kada se tretman završio ..uzela sam lap top u ruke i na fb ugledala sličicu sa citatom “Shine the whole Universe is yours”..nakon toga, čitam kod vas da treba da sijamo kao lampe 🙂
  Lepo iskustvo, hvala vam!! :)” (S.V.)

  “U tijeku samog tretmana, um je podosta radio i svakakve misli su prolazile i odvodile me u daljnja umovanja :). Kad sam to osvijestila i vratila se u tijelo, osjetila sam kao da mi cijelo tijelo i aura vibriraju nekom posebnom energijom i slika je bila kao da pored mene kleče duhovni vodiči i čiste moje tijelo i auru…olakšanje i osmjeh na licu. Ali onda cca 10ak minuta prije kraja tretmana, osjetih bol u lopaticama i djelu između njih; kao da sam neko vrijeme bila fizički nepomična na način da su mi se kralješnjaci ukočili (od 1-7) i shvatih da se radi o strahovima i leđnom dijelu srčane čakre. Nisam se prepala samo sam ležala, disala i prepuštala se da bi ishod, 5 minuta nakon završetka tretmana, bio taj da sam se osjećala još olakšanije i mekše… Zaspala sam nakon pola sata i spavala (nakon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo vrimena) 7 sati u komadu. To sa spavanjem je za mene jako jako veliki poklon jer ne spavam nikad tako dugo u komadu :)))))” (N.L.)

  “Večeras je bilo puno neke lijepe energije. Dosad većinom sam osjećao vrat, mjesto gdje se spaja lubanja sa kralješcima ali večeras više na 3. oko, tabane i kasnije cijelo tijelo kako si spomenula. Kao da su se spajale neke energije u cijelom tijelu u cjelovito osjećanje bića kao više jedinstvenijega. Na kraju sam osjetio poantu kako trebam biti stalno prisutan u sebi, ovdje i sada recimo. Ne znam ni sam, to su više intuitivni filmovi nego poruke. Sve i svemu blaga i lijepa energija cijelo vrijeme.” (D.B.)

  “Ovo mi je prvi put na tretmanu.U pocetlu sam osjecao pritisak koji je trajao par minuta u sredoprsju na strani srca,zatim sam osjetio lagane trnce na gornjem djeli ledja,zubi svi,zatim sam osjetio predivnu toplinu na obe ruke,ledja i vrat,te bol u ramenu koja je prolazila i neopisiv dozivljaj.osjetio sam prisutnost,andjela,svjetlosnih bica kako god.Zbilja predivno iskustvo.
  Hvala Vam od srca
  i opet sam tu iduci utorak :))” 
  (D.D.)


  “Draga Maja…joooj,cijeli dan sam bila u punoj pari posla po stanu.Kad sam vidjela da je 19.50,nabrzinu sam do trgovine i bila sam na svome mjestu za tretman u 20.00.U svoj toj brzini,sam zaboravila procitati dane recenice prije tretmana ali sam u 20.03 rekla-“Oprostite kasnim al evo me i hvala vam sto ste me cekali”.Tretman mi je bio opustajuci i cijelo tijelo u vibraciji.Noge,u predjelu koljena su mi se ledile a ostatak tijela gorio. Na kraju se ta leden spustila na stopala i nestala.Tijelo mi je bilo toplo.Osjetila sam na svim čakrama kao pritisak pa opustanje,malo neugodno ali pozitivno.Cak vjerujem da sam se susrela sa njima u putovanju u prelazu sa druge na sestu cakru i veselo su provijorili kraj mene u raznim prekrasnim bojama.Draga Maja,od srca ti hvala i nastavljamo zajedno svi dalje.”
  (Ž.B.)

  “Draga Maja…nevjerovatno,osjetila sam sve sto si napisala a fizicka senzacija me mrvicu zatekla.Ovo je nesto najcudesnije pozitivno sto mi se desava na ovim tretmanima,hocu reci,kad nemam pojma sto se radi ,o cemu se radi a kad procitam tvoj status uoravo je sve tako i bilo. Hvala ti mila moja…nastavljmo dalje.” (Ž.B.I.)

  “Puno hvala, i ovaj put bilo je prekrasno. Bijesa više nema otpušten je prošli tjedan. Danas je to jedan veliki spokoj. Osjećala sam prisutnost grupe, kao da su me dotaknule njihove brige koje su otišle u svjetlo! Nekako, kao da je svima nama lakše rasti ovako zajedno pod  Vašim vodstvom! Hvala:)))” (T.P.)

  “Ja sam sebi to veceras predocio u tami sobe da se nesto dogadja sa nogama, veca energeticnost te da u srce dobivam svjetlost i ljubav kao novi oblik napredovanja na duhovnom planu. Jako mi je drago da si to napisala jer stvarno pali 🙂 Inace jako dobro iskustvo puno neke blage ali opet jake energije. Bilo je i nekih tamnih slika al valjda je to proces ciscenja. Eto malo svjedocanstvo od mene. Hvala ti, veliki pozdrav i jedva cekam utorak opet :D.” (D.B.)

  “Osjetila sam prisutnost, i kada sam se prvi put digla po maramicu rekla sam sebi neću više, srediti ću se i nema plakanja, ali ja nisam uopće imala kontrolu nad suzama za vrijeme tretmana. Ponovo sam krenula ispočetka sa molbom duhovnim vodičima i par puta se ponavljalo sve ispočetka, onda se više nisam opirala prepustila sam se jer sam osjetila da to moram proći da bi izbacila iz sebe sve te povrede..”  (M.D.)

  “Drago mi je da znam zašto sam osjetila oštru bol u desnom stopalu u toku tretmana. Znači to je bilo otpuštanje strahova. Doduše još ne znam kakvih ali i to će doći nadam se. Šake i tavani su mi gorili ko da žeravice držim na njima.” (S.N.)

  “Veliko hvala, bilo je prekrasno. Energija još uvijek radi svoje!!! Iako sam dobro posložena i energetski izbalansirana ovaj tretman izbacio je neku ljutnju koja jos traje i sada bih htjela da se nalazim u šumi i da mogu viknut iz sveg glasa!! Očito da nisam posložila sve ladice. Znam da ću u naredna tri dana i to posložiti.” (T.P.)

  “hvala Majo i hvala ostatku ekipe, vrlo ugodno, činilo se kratko, no s puno konkretnih poruka koje su važne za mene  do slijedećeg susreta…uživajte!” (R.V.)

  “Moram da napisem , i zahvalim se. Od kako sam pocela sa tretmanima potpuno sam drugacija. Smirena , ne reagujem vise burno. U pocetku mi je bila teza malo koncetracija , malo su misli lutale neko vreme a onda samo utonem. Bilo je nekih popratinih efekata. Malo probadanje u predelu prsiju…i kukova …ali sada nemam vise bolove u kukovima …inace se tesko krecem. Pocela sam da volim i sebe i zivot . Hvala i nastavljam dalje.” (S.S.)

  “Dojurio iz grada taman 10 minuta prije tretmana … taman da se uspijem bar donekle umiriti i prepustiti … zahvale i od mene na trenucima povratka sebi nakon dana uglavnom posvećenog drugima!” (V.R.)

  “Tretman sam percipirala kao gomilu posvještenih obrazaca, ali je to svjesnom umu bilo ‘too much’ pa će se u narednom periodu kako bude integrirano tako će se i osvještavati lagano oba tretmana sam pred kraj vidila jarku svjetlost i osjećaj ogromne podrške i ljubavi koja nas je prožimala svih. Moram ti priznati i da sam osjetila jaku pisutnost u sobi te neki JAKI MIRIS koji me nije napuštao čak sat vremena nakon tretmana. Oba puta sam ‘nastavila’ druženje s tim mirisom i energijama kojima sam plovila; tako divnim, nježnim, a opet snažnim – preeeedivno” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala Ti na podršci. Jučer sam bila ispred PC, iako nisam bila sigurna što činiti, trebaš li se Ti negdje vidjeti, je li to uživo…itd….ipak sam se umirila i primila ono što sam trebala primiti jer ja tako vjerujem. Osjetila sam toplinu kroz ruke i tijelo i kao da me netko protresao.” (V.M.)

  “Na početku sam se teško opuštala… Smetali me zvukovi, a onda odjednom sam samo *whoooosh*, nestala… Ukopčala sam se i nestala, a iskopčala sam se ravno u 20:27.  Nit’ znam gdje sam bila niti s kim 🙂 Sada sam odlično. Glava mi je velika ali sam nekako mirna iznutra.” (G.G.)

  “Majo, hvala za večeras. Bilo je tako lijepo… Ne znam što se točno dogodilo, ali osjetila sam trnce u zubima i rad na dnk, kao da se nešto primijenilo u funkcioniranju mojih stanica. A nakon toga sam krenula u pospremanje kuće s većim užitkom nego ikad dosad. Odjednom imam snage učiniti da sve oko mene blista<3 Baš čudesno i jednostavno…s tim sam se dugo borila :)” (S.J.)

  “Draga Majo, sigurna sam su svi puni dojmova pa tako i ja!  Za mene je tretman bio dosta intenzivan, nisam nista vidjela (niti sam to ocekivala), jednostavno neki jaki osjecaj kroz cijelo tijelo.  Veselim se slijedecem utorku!!!!!” (A.F.)

  “Wauuuuu, najbolje opisuje moj doživlaj jučerašnjeg “putovanja”, bilo je  to iznimno snažno iskustvo, potpuno drugačije od svih do sada. Osjetila sam čišćenje 6. čakre. bio je to snažan, bolni  pritisak. Na području 2. čakre isto, prvo bol u desnom, pa u lijevom jajniku, nije trajalo dugo. Dobila sam poklon,   svijetleće kugle na dlanove, međutim mi se um tada ukjučio i nisam čula poruku, što ću s njima iako sam na kraju tretmana osjetila potrebu da položim ruke na oči i tako završim. Mislim da sam ih na trenutak ćak i vidjela :), međutim  toliko je senzacija bilo u pola sata i ja sam na svaku reagirala svjesno, što  mi je (mislim) onemogućilo da vidim dalje. :)” (I.M.)

  “Prvo kolanje energije kroz tijelo, razne fizičke senzacije zatim raznorazna putovanja hodnicima svijesti.” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala još jednom, bilo je nježno i opuštajuće.” (I.N.)

  “Meditacija je bila divna, hvala ti. jako se osjećalo prisustvo svjetlosnih bića, kao neko jaje oko mene, ne znam kako bih baš opisala. i enegija na krunsku čakru. hvala.” (I.B.)

  “Majo moram ti zahvalit na zadnjoj meditaciji. hvala. stavila sam srce posli, i malo prije nego si lajkala moje srce osjetim toplinu i energiju u srcu i to mi napravi totalni preokret u energiji u svemu. bila sam na poslu pa nisam mogla meditaciju baš baš doživit ka šta bi doma. al tvoja energija je valjda probila sve i skužim da to je to. ovo su svima teški neki dani gdje se čovik propituje ić sa egom ka šta svi idu ili šta. i ti mi daš odgovor na neki način tj znam ja to al zaboroavim a to je ne trošit energiju na druge nego bit u srcu to je naša priroda.” (I.B.)

  “Moja prva skupna meditacija. Osjetio sam prisutnost energija, ali nisam imao nikakve vizije.” (D.M.)

  “Na početku sam već skužila da kreće i čim sam zatvorila oči osjetila jaku jaku energiju. Imala sam osjećaj da mijenjam oblik i vrtim se po svuda i bilo je jako uzbudljivo i jako intenzivno. Ja sam samo slala ljubav njima i svima koji se spajaju i samo se pojačavalo- bilo je ludo kao na rollercoasteru 😀 i tad sam osjetila svoju energiju i kako se mijenja i struji i otvorila se za sve što se treba dogoditi i za sve što trebam otpustiti ili upiti i bilo je jako lijepo. Osjetila sam kako se radi i na tijelu i na energiji koja nadilazi tijelo i te lude energije koje je bilo teško podnositi postale su “stabilnije” blaže i njegujuće. Kraj tretmana sam osjetila tu umreženost i poslala svima zahvalu i  ljubav i onda osjetila kako se preko mene spušta neka energija u zemlju a imala sam osjećaj i da se to radi preko svih. U početku sam čak vidjela kao neka bića koja su treperila poput nekog velikog lišća i imala sam osjećaj da oni rade direktno na ovom sadašnjem tijelu i otklanjaju neke bolesti, radilo mi se dosta na glavi, jajnicima i maternici i trbuhu bokovima nogama. Pred kraj tretmana osjetila sam sve stanice tijela kako trepere i obnavljaju se a kad sam osvjestila sebe u toj energiji jasno kao dan čula sam par tonova koji kraj mene vibrirali i podržavali tu energiju. Bilo mi je interesantno jer sam samo par puta tako jasno čula zvukove koji su bili gotovo opipljivi! Zanima me kako je bilo drugima- ovo je bilo nemoguće ne osjetiti!!! Hvala ti na hrabrosti da radiš sa tako velikom grupom! Vidjela sam na kraju tretmana da je ovo samo početak koji ide ka još većoj grupi ljudi i da će sve što se bude radilo biti vrlo iskreno a da su svi sudionici jako zahvalni zbog znanja kojeg si s njima podjelila i da će se sve više ljudi osnaživati i pronalaziti.” (I.M.)

  “Ovaj put mi je bilo drugačije, počelo je ranije oko 7:45 i već sam imala osjećaj da je u punom zamahu! Još sam radila neke stvari po kući pa sam malo lelujala do 8 i kad sam se pripremila za tretman energije su mi bile puno podnošljivije ali su mi se po glavi vrzmale kojekakve gluposti kao isječci iz filmova koje nikad nisam gledala… Samo sam promatrala i rekla da prihvaćam nove i otpuštam stare energije i onda se tretman jako produbio. Sjetila sam se svih poniranja u sebe i susreta sa svojom istinskom energijom i bilo mi je jako lijepo. Onaj osjećaj kao da si došao kući- mir i sreća… Pred kraj je bilo toliko ugodno da sam u trenutku kad sam zahvalila svima i osjetila ponovno tijelo zaspala kao beba i pobudila se sat vremena kasnije i mislila da je nedjelja jer je bilo tako mirno u kući :)” (I.M.)

  “Zaista lijepo iskustvo” (S.K.)

  *Sva svjedočanstva objavljena su uz suglasnost njihovih autora


  Back to Top ↑