Magic Wood kartice i knjiga “Jednostavnost života”, kanalizirani su na Sljemenu, Zagreb 2005/2006 godine.

Prenosimo uvod iz knjige, ukoričenih tekstova šumskih svjetlosnih bića koja se mogu besplatno čitati na ovim stranicama ili koje možete naručiti u tiskanom izdanju.

“Knjiga koja je pred vama skup je tekstova dobivenih od svjetlosnih bića koja se nazivaju „Šumskim“. Ona govori o hrabrosti koja je potrebna da bi se živjelo i o sreći koja iz toga proizlazi. Govori o osmjesima i radosti, o tuzi i plaču i o svim strahovima koji vas mogu zaskočiti dok plovite svojim životom.
Ona nije putokaz, ona je pratitelj, netko tko vam može dati nadu i vjeru. A putovi se zatim stvaraju sami… njih stvarate vi, svojim odlukama, svojim mislima, svojim osjećajima. I zato je bitno da vašem biću omogućite sreću, maksimalnu bezbrižnost i opuštenost, omogućujući mu da stvori svoje najbolje putove i donese svoje najbolje odluke. Njihove poruke mogu vam pomoći da ne zaboravite da ste slobodna bića koja ne zaslužuju ništa manje od potpune prepuštenosti životu okupanog u sreći, blagostanju i harmoniji, sa sobom i sa svima oko nas.”

Knjiga je rasprodana u tiskanom obliku, možete ju besplatno preuzeti (pdf).

::: KNJIGA – (PDF) :::

MAGIC WOOD kartice za dnevni p(re)okret

Kutija sa 56 inspirativnih kartica, malom knjigom i poklon bookmarkom za knjigu.

Ove kartice doprinos su vama od nas. One su podstreh da nastavite koračati dalje uzdignute glave. One su neizmjerna ljubav koju vam šaljemo i s kojom vas okružujemo kad uđete u naš svijet.
Voljeli bi kada bi i vi otvorili oči prema nama, vjerujte svijet bi vam puno bolje izgledao. Željeli bismo da shvatite svoju veličinu, da uvidite koju sreću imate što ste ovdje i da priznate sami sebi da je sve baš onako kako treba biti. Jer u tom trenutku vaši događaji poprimit će pun smisao jer vi ćete prepoznati koju pouku vam oni donose. Kartice su naš mali doprinos svemu tome.
Čitajte ih svakodnevno i otvorite svoju dušu, pustite da se u nju saliju ljubav i sreća.
Neka vas jedna kartica prati kroz dan i neka naša ljubav ostane zauvijek s vama.

S iskrenom ljubavlju toplo vas grlimo,
«šuma» i svi njezini stanovnici.

Kartice su plastificirane na vrlo izdržljivom papiru s armaturom i vrlo ih je teško pohabati. Uz 56 kartica u kutiji se nalazi i mala knjiga sa odabranim tekstovima i vježbama te bookmark za knjigu kao pokolon.

Kartice možete naručiti online:

::: PLANETOPIJA WEB SHOP :::
::: AYU GARDEN WEB SHOP :::

Englesko izdanje:
magic-wood.com