Vježbe Utorak sastavljene su od tekstova koji su bili dio tretmana Utorkom.
Dio je stavljen u Kartice Utorak, dio u Vježbe.

Svi tekstovi su kanalizirani i u sebi sadrže energetski kod. Zbog toga takve tekstove možete čitati više puta i svaki put osjetiti neko drugačije značenje unutar sebe, ovisno u kakvom ste procesu iznutra.

Godinama se nakupilo puno kartica i vježbi pa smo ih odlučili postaviti na ovaj način kako bi vam bili asistencija u radu na sebi.

Vježbe možete izvlačiti kao vježbu dana ili kao vježbu prije nego što ulazite u tretman, kako bi vidjeli koja tema je aktualna.
Klikom na gumb (‘klikni za vježbu’) dobit ćete vježbu, kao da imate špil karata u ruci te nakon miješanja izvučete jednu.
** Ispod pročitajte kako zatražiti tretman (unutar većine vježbi piše “zatražite tretman”)

Kod svake vježbe nalazi se redni broj, kako bi ako želite tu vježbu kasnije mogli pronaći u PDFu kojeg možete besplatno skinuti na donjem linku.
Igrajte se, osjećajte intuicijom, ne možete napraviti grešku, sve što je na ovoj stranici i tako služi kako bi vam pomoglo da dođete u bolji kontakt sa sobom i vlastitom energijom.

1
broj trenutnih vježbi

Upute za tretman (kada u vježbi pročitate “zatražite tretman”):

Koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata.

Zvuči jednostavno? Zato što i je.. Postoji samo jedan savjet kojeg bi bilo dobro pridržavati se, a to je izgovoriti točno rečenicu. Oko vas postoji puno energija i stom rečenicom (koja u sebi također sadrži određeni energetski kod) dobivate zaštitu i tretman od svojih energija, od onih sa kojima ste i dogovorili suradnju prije dolaska u ovo tijelo. Kako bi vam pomogli osloboditi vibracije, prisjetiti se i djelovati.. u sebi, iz sebe, oko sebe.. ovisno što ste zapisali kao mogućnost dolaskom ovdje.

Na ovom linku možete preuzeti pdf vježbi:
>>> vježbe od 1 do 80 <<<

 

(dolaze s vremenom nove vježbe koje se nadodaju i na stranicu i u pdf)