knjige i kartice

   

   

  NEBESKI ŠAPAT – krugovi

  U romanu ‘Nebeski šapat’ možete vidjeti primjere onoga što se događa kad upoznamo ljude iz naših prošlih inkarnacija i kako te susrete možemo iskoristiti za naš rast i razvoj, za širenje naše svijesti.

  Dok putujemo vlastitim životom i susrećemo se s drugim ljudima, najčešće ne znamo što se krije iza takvih susreta i kakve će biti naše lekcije. Ovo je roman o takvim susretima – o ljubavi i mržnji, boli, patnji, sreći i razumijevanju – o onome što nam oni donose; nama kao pojedincima i svijetu u kojem živimo.

  Ako vas privuče ovaj roman onda je on za vas. Ne kao roman koji govori “istinu” već kao vibracija
  koja može pomoći buđenju vaše istine.

  Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  ŠTO JE TO LJUBAV?

  Roman “Što je to Ljubav?” donosi priču o putovanju jedne duše kroz njena tri života.

  Prenosimo tekst ispisan na stražnjim koricama knjige:

  “Koliko imate vremena u vlastitoj svakodnevnici stati na trenutak i pogledati u sebe, svoj život, vlastite postupke, odnose s drugim ljudima. Ako to i učinite koliko vam je jasno ono što vidite.
  Vrlo često trenutak u kojem živimo oblikovan je nekim našim unutarnjim stanjem čiji je uzrok energija koju smo donijeli u ovaj život. Ne kako bi ju ponovo živjeli već kako bi ju savladali.

  Ovo je jedna takva priča, komplicirana u svojem sadržaju, a jednostavna u svojoj istini. Prateći put jedne duše kroz njena tri života pokazuje lekcije koje si duša kreira kako bi učila i stvarala, sebe u boljoj frekvenciji i boljem shvaćanju. To je sve što ću reći, sve ostale zaključke donesite sami; svatko od nas ima svoju priču života kojoj će u „rasvjetljavanju“ možda pomoći put ove duše. Bude li tako, bit će mi osobito drago.

  Želim vam ugodno putovanje.“

  Roman je rasprodan u tiskanom obliku. Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Magic Wood – JEDNOSTAVNOST ŽIVOTA

  Prenosimo uvod iz knjige, ukoričenih tekstova šumskih svjetlosnih bića koja se mogu besplatno čitati na ovim stranicama ili koje možete naručiti u tiskanom izdanju.

  “Knjiga koja je pred vama skup je tekstova dobivenih od svjetlosnih bića koja se nazivaju „Šumskim“. Ona govori o hrabrosti koja je potrebna da bi se živjelo i o sreći koja iz toga proizlazi. Govori o osmjesima i radosti, o tuzi i plaču i o svim strahovima koji vas mogu zaskočiti dok plovite svojim životom.
  Ona nije putokaz, ona je pratitelj, netko tko vam može dati nadu i vjeru. A putovi se zatim stvaraju sami… njih stvarate vi, svojim odlukama, svojim mislima, svojim osjećajima. I zato je bitno da vašem biću omogućite sreću, maksimalnu bezbrižnost i opuštenost, omogućujući mu da stvori svoje najbolje putove i donese svoje najbolje odluke. Njihove poruke mogu vam pomoći da ne zaboravite da ste slobodna bića koja ne zaslužuju ništa manje od potpune prepuštenosti životu okupanog u sreći, blagostanju i harmoniji, sa sobom i sa svima oko nas.”

  Cijena:
  Knjiga Magic Wood “Jednostavnost života” (A5 format, 104 stranice) 50kn.

  Možete ju naručiti putem maila. Nakon narudžbe dobit ćete na mail račun po kojem možete izvršiti uplatu, nakon toga proizvod šaljemo poštom, poštarina besplatna.

  Email za narudžbu
  jednostavnost@gmail.com

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  MAGIC WOOD kartice za dnevni p(re)okret

  Kutija sa 56 inspirativnih kartica, malom knjigom i poklon bookmarkom za knjigu.

  Ove kartice doprinos su vama od nas. One su podstreh da nastavite koračati dalje uzdignute glave. One su neizmjerna ljubav koju vam šaljemo i s kojom vas okružujemo kad uđete u naš svijet.
  Voljeli bi kada bi i vi otvorili oči prema nama, vjerujte svijet bi vam puno bolje izgledao. Željeli bismo da shvatite svoju veličinu, da uvidite koju sreću imate što ste ovdje i da priznate sami sebi da je sve baš onako kako treba biti. Jer u tom trenutku vaši događaji poprimit će pun smisao jer vi ćete prepoznati koju pouku vam oni donose. Kartice su naš mali doprinos svemu tome.
  Čitajte ih svakodnevno i otvorite svoju dušu, pustite da se u nju saliju ljubav i sreća.
  Neka vas jedna kartica prati kroz dan i neka naša ljubav ostane zauvijek s vama.

  S iskrenom ljubavlju toplo vas grlimo,
  «šuma» i svi njezini stanovnici.

  Kartice su plastificirane na vrlo izdržljivom papiru s armaturom i vrlo ih je teško pohabati. Uz 56 kartica u kutiji se nalazi i mala knjiga sa odabranim tekstovima i vježbama te bookmark za knjigu kao pokolon.

  Cijena:
  Kartice Magic Wood (56 komada u kutiji s malom knjižicom i bookmarkom) 70Kn.

  Možete ih naručiti putem maila. Nakon narudžbe dobit ćete na mail račun po kojem možete izvršiti uplatu, nakon toga proizvod šaljemo poštom, poštarina besplatna.

  Email za narudžbu
  jednostavnost@gmail.com

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

  Nebeski šapat – krugovi
  Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

  Što je to ljubav? 
  Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

  Magic Wood – Jednostavnost života
  Cijena 50 Kn (poštarina besplatna)

  Magic Wood kartice
  Cijena 70 Kn (poštarina besplatna)

  Email za narudžbu: jednostavnost@gmail.com

   

   

   


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook