Kako sami radite energetski tretman na ovaj način?
(ispod teksta)

Nas čini naša prošlost, prošlost ovog života i prošli životi. Sve ono što smo bili utkano je u svaku našu poru i tvori svaku našu stanicu. Mi smo posljedica svih naših događaja. Svaka naša misao, svaka naša odluka ide kao posljedica iz naših strahova, nadanja, otpora i vibracija koje još nisu razriješene, a na kojima možemo raditi ako želimo.
Ovo vrijeme u kojem trenutno živimo pruža nam mogućnost da svjesno rastemo unutar sebe prihvaćajući sve ono što smo nekada bili kao stvari kroz koje smo padali, pridizali se, rasli, učili i razvijali se. Niti jedan događaj iz naše bliže ili daljnje prošlosti nije nevažan, nije loš, nije za osudu.. svi oni tvore savršenu lepezu kroz koju se pokazuje naša trenutna osobnost.
Mi volimo misliti da smo bića slobodne volje. I jesmo.. ali naša slobodna volja očituje se u tome na koji način ćemo odreagirati na događaje koje smo privukli vibracijama koje već jesu u nama, koje tvore nas. Hoćemo li osuđivati, sakriti se, bježati, biti depresivni.. ili ćemo hrabro stati pred sve što nam život servira ispred nas i dati si truda vidjeti u tome – sebe. Ne samo onaj dio sebe koji poznajemo svjesno dok sjedimo sa sobom i razmišljamo ovim umom koji sada imamo. Već onaj dio nas koji viri iz nas, pokazujući se u raznim detaljima, hrabreći nas, bodreći nas.. da pogledamo i u ono što bi naš um ponekad osudio.. kako bi spoznali da nema tog dijela nas koji je spreman za osudu, samo za pohvalu, za hrabrost života u raznim prilikama.

U današnje vrijeme podržani smo s kolektivnom promjenom vibracije koja nam pomaže da i mi otvorimo sva svoja čula.. da osjetimo, vidimo, spoznamo ono što je fizičkom oku nepoznato.. ono što je nedokazivo.
Podržani smo da možemo vidjeti kroz koprene ove realnosti, da možemo osjetiti druge osobe i sebe na tim dubokim finim nivoima koji pričaju naše razne priče, međusobne interakcije.. pokazuju nam smjerove.

Ako uspijemo u to pogledati bez osude (sebe ili drugih) vidjet ćemo koji su to načini kroz koje možemo dalje rasti i shvaćati.. sve ono što možemo i trebamo shvatiti kroz ovaj život.. razvijajući se kroz daljnja iskustva i životne puteve.

Ako ne pogledamo u sebe, ako ne priznamo sebe, ako bježimo od naše unutarnje duboke istine.. jer smatramo da se nismo u stanju suočiti s tom boli.. onda nas ta bol sustigne kroz vanjske događaje.. tada nam se dešavaju stvari na prvi pogled van naše kontrole.. kada više nemamo izbora nego se suočavati s njima.
Ali ako pogledamo u sebe.. ako vidimo koje su to vibracije unutar nas koje vladaju s nama, a zatim energetskim tretmanima radimo na njihovoj transformaciji.. tada možda nećemo moći izbjeći događaje ali ćemo zasigurno kroz njih svjesnije proći, svjesnije vidjeti što nam je to za učiti.

Direktnim radom na vibracijama omogućujemo transformaciju svega onog što nam zatim pomaže da se još bolje spoznamo, da oslobodimo iz sebe one stvari koje smo možda već puno puta učili i koje smo spremni otpustiti. Tada ponekad više ne moramo učiti kroz bolne lekcije, tada nam je dovoljna duboka unutarnja spoznaja i vlastito prihvaćanje.

Jer naše vibracije žele biti spoznate.. žele biti viđene od naše strane.. kako bi se pitali što mi je dalje za učiti, kroz što trebam rasti, na što pristati.. ne čekajući da me život gurne tamo i da se raspadnem (iako nam je ponekad upravo raspad potreban) nego svojevoljno hodajući po toj stazi.. koja me dalje nečemu uči.

Kako sami radite energetski tretman na ovaj način?

Koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata.

Zvuči jednostavno? Zato što i je.. Postoji samo jedan savjet kojeg bi bilo dobro pridržavati se, a to je izgovoriti točno rečenicu. Oko vas postoji puno energija i stom rečenicom (koja u sebi također sadrži određeni energetski kod) dobivate zaštitu i tretman od svojih energija, od onih s kojima ste i dogovorili suradnju prije dolaska u ovo tijelo. Kako bi vam pomogli osloboditi vibracije, prisjetiti se i djelovati.. u sebi, iz sebe, oko sebe.. ovisno što ste zapisali kao mogućnost dolaskom ovdje.

Postoje zajednički tretmani Utorkom, više o svemu na linku >>>

Online Kutak je mjesto gdje možete uzeti mjesečnu pretplatu na predavanja, tretmane i dobiti asistenciju, više o svemu na linku >>>

Postoje Utorak Kartice i Utorak Vježbe koje vam mogu pomoći u radu, više na linkovima:
> Utorak Kartice
> Utorak Vježbe

Više o svemu pročitajte u priručniku Posljedica >>>