Individualni tretman – Putovanje

– ispod teksta nalaze se pitanja i odgovori. Prije nego što me kontaktirate molim vas da sve pročitate.

Tretman koji je kombinacija Beyond Quantum Healing (BQH) tehnike i moje tehnike koju u praksi s ljudima koristim od 2007 godine. BQH nastao je nakon što je preminula Dolores Cannon koja je prije toga utemeljila Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT). Živeći u nekom drugom vremenu nije bila sklona radu na daljinu i držala je da se terapeuti moraju strogo pridržavati pravila. Nakon njezinog odlaska njezina dugogodišnja asistentica Candace Craw-Goldman utemeljila je BQH. Ista tehnika ali prilagođena online radu i bez nametnutih pravila, s mogućnošću da se preoblikuje po potrebi i praksi terapeuta, odnosno da terapeut u to može ukomponirati svoja znanja i vještine.

Takav tretman omogućava podizanje svijesti, da bi se sjetili tko smo, zašto smo ovdje i koje su to lekcije koje prolazimo. Da bi kroz to iscijelili sve ono što je možda na dubljem nivou pa naš um i osobnost ponekad ne mogu niti pojmiti dubinu naše boli.

Cijelo vrijeme zaštićeni smo i u pratnji vašeg i mog duhovnog vodstva, svih svjetlosnih bića koja su za naše najviše dobro u tom trenutku, naših svjetlosnih obitelji i naših viših svijesti (duše, energije). Uvodim vas na putovanje, da bi vi mogli sami istraživati, na tom putu ja sam cijelo vrijeme prisutna s pitanjima i održavanjem energetskog polja, te radim s energijama ono što je potrebno u tom trenutku. Ono što vam se pritom otvara je ono što je za vas potrebno u tom trenutku. Shvaćanje i iscjeljenje koje na tom putovanju dobijete nešto je što se zatim dešava prirodno, kroz vas, kroz vaše dopuštanje vlastitom unutarnjem rastvaranju.

Sve što oduvijek radim je kanalizirano, popraćeno i okruženo energijama.. tako da nikada niti jedan proces ne može biti predviđen. Zbog toga ako se odlučite na ovakav tretman unutar sebe pronađite očekivanja i otpustite ih.. a prepustite se svemu onom zbog čega vas intuicija možda zove na to putovanje.. neka se desi sve što se treba desiti, s punim povjerenjem prema vlastitoj višoj svijesti.. od tuda dolaze svi odgovori..

Trajanje: Sam proces teško je staviti u neki vremenski parametar jer je svaki jedinstven i vezan za sve ono što se otvori i podigne na tom putovanju. Nekome tretman može trajati kraće, nekome duže. Ostavite si slobodno do tri sata.

Mjesto: Tretman radimo online, vi se nalazite u vlastitom domu ili nekom drugom mjestu gdje ćete biti sigurni da vas nitko neće ometati i gdje ćete imati dobar pristup Internetu. Potreban vam je laptop ili comp s kamerom. Slušalice s mikrofonom (mogu i one od mobitela) Neko mjesto gdje se možete leći (možete si staviti jastuke ispod glave pa biti u poluležećem položaju). Tretman će biti sniman, na taj način moći ćete prolaziti sve koliko god puta želite, odlaziti u dubinu s energijama i vlastitim aha momentima

Cijena: 1000 kn, za korisnike Online Kutka 700kn.
Ako osjetite da vas inuticija zove na ovaj tretman javite mi se na mail i napišite mi zašto bi željeli ovakav tretman.

Pitanja i odgovori:

Moj um je ili bi mogao biti moja prepreka?
Taj stav polazi iz očekivanja da bi se nešto trebalo desiti. Ako otpustimo očekivanja i ako se prepustimo vlastitoj višoj mudrosti, na tom putovanju desit će se ono što se treba desiti u tom trenutku. Prvenstveno na energetskom nivou. Koliko ćemo toga vidjeti i osjetiti ovisi o tome što trebamo za taj trenutak vidjeti i osjetiti, a to dolazi s našeg višeg nivoa. Vrlo često može se desiti da mi želimo jedno, a naša viša svijest pokaže nam nešto sasvim drugo.. stoga prepuštanje mudrosti vlastite više svijesti najbolji je način. Na nama je samo da stavimo unutar sebe jasnu namjeru da smo spremni krenuti na to putovanje i prepustiti se.
Što se tiče toga koliko tko vidi ili ne vidi, koliko mislimo da možemo ili ne možemo vidjeti. To možeš probati na sljedećem primjeru. Ako ti ja sada kažem da zamisliš mjesto gdje si posljednji put ljetovala? Vjerujem da ćeš ga moći vizualizirati.. Ako ti kažem da zamisliš mjesto gdje bi željela idući put ljetovati vjerujem da ćeš ga moći zamisliti, nebitno jel to mjesto koje poznaš ili ga kreiraš u svojoj želji. Ako to možeš, a to može svatko.. zamisliti nešto ili se sjetiti nečega.. onda i na tom putovanju možeš vidjeti i osjetiti. Tu dolazimo do početka odgovora, a to je očekivanje.. ono što mi mislimo.. kako bi to putovanje trebalo biti i kako ono na kraju izgleda..
Netko je skloniji vidjeti, netko osjeti, netko čuje.. svatko ima svoj način kroz koji informacija prolazi. Uvijek se sve desi što se treba desiti, pogotovo u energiji.. prije samog putovanja već se kreće energetska priča odvijati.. nakon putovanja stvari se još poslaguju. Ako zaustaviš um u željama što bi on htio ili ne bi htio i prepustiš se putovanju dopustit ćeš da se stvari dešavaju..

Zanima me kako bi to izgledalo. Nisam shvatila da li je to snimljeni tretman ili se snima dok ga radimo? Ako mi možeš malo detaljnije opisati kako bi to išlo?
To je tretman koji radimo, ali ga snimam pa sa snimkom možeš ponavljati tretman i slušati i preslušavati što je bilo i ulaziti još dublje unutra..
Na početku te poput neke vođene meditacije vodim u dubinu, nakon toga ti se otvaraju stvari, vidiš i doživljavaš ono što je potrebno za tebe u tom trenutku, ja te vodim s pitanjima.. pratim energetski.. može se desiti da ništa previše ne vidiš nego da se stvari dešavaju energetski, može se desiti da vidiš neki prošli život, neki život negdje drugdje (u drugim prostorima), život dok si energija, možeš se susresti s nekim i pričati. Cijelo putovanje ima za smisao da ti se otvori ono što je potrebno za tebe (ne ono što um misli da treba nego ono što se otvori kao potrebno) i da kroz to dobiješ dublji uvid u sebe, razumjevanje, spontano samo-iscjeljenje, otpuštanje starog, transformaciju. Sa svakim ponavljanjem snimke možeš ući još dublje u aha momente i dopuštati si unutranju transformaciju i razumijevanje sebe. Za neke je to putovanje prepuno slika, za neke samo osjećaja, ali najvažnije je ono što se dešava u energiji, stvari koje se otvaraju, transformiraju i pokreću.. Jedino što je bitno je da osjetiš da te intuicija zove na taj tretman i da staviš jasnu namjeru da si se spremna otvoriti iznutra prema sebi.

Da li je to tretman u kojem trebam imati kameru, npr preko zooma? Traje oko 3 sata? Čisto da se znam organizirati.
Trebaš imati kameru.. imati mir, biti doma kako bi mogla leći (možeš staviti jastuke pod glavu pa biti u poluležećem položaju. Teško je reći koliko tretman traje, nekome može biti kraće, nekome duže.. traje onoliko koliko treba trajati.. ali najbolje je ostaviti sve zajedno do tri sata slobodno.. Bilo bi dobro taj cijeli dan ne imati neke stresne obaveze.
Da, preko Zooma radimo, tamo onda uključim snimanje..

Ono što vidim i doživim na tretmanu je stvarno ili plod moje mašte?
Moje mišljenje koje proizlazi iz dugogodišnjeg rada s energijama i ljudima je da je to pitanje zamka uma. Krenete li u općenito rad na sebi s namjerom da vam pritom mora biti potvrđeno da ono što se dešava oko vas je “istina” zatvarate vrata energijama. Jer oko nas postoji puno energetskih slojeva, puno svjetova, puno drugih energija i bića.. i svi oni većini ljudi nisu vidljivi ovim zemaljskim očima. Ako si dozvolite vidjeti iznutra svjetovi vam se otvaraju. Međutim kada krenete nakon toga u zemaljsku svakodnevicu vaš um može krenuti s pitanjima da li je to sve bila istina?
I zato kažemo da je najvažnije ono što se dešava u energiji.. vaša transformacija, promjena vibracija, vaši aha momenti. Ako ne dopustite umu da sudi i prosuđuje, analizira, dopustit ćete vlastitu promjenu.. nakon toga manje će biti važno da li je ono što ste vidjeli baš tako ili je simbolično. Ako krenete u rad na sebi s namjerom da izrastete u svoju svijest onda znajte da je to područje koje vrlo često vaš um ne može razumjeti jer nema parametara po kojima bi nešto uspoređivao. Stoga najbitnije prije odluke na ovo Putovanje je zaustavljanje uma.. stavite namjeru da sve što možete doživjeti i vidjeti na ovom Putovanju je nešto što vam se pokazuje kako bi vi mogli lakše shvatiti sebe, kako bi se u energiji desio neki pomak.. ako imate jak um koji ima potrebu sve analizirati možete sve što doživite gledati i kao simboliku, na taj način um neće postavljati previše pitanja.

Kako da budem sigurna/an trebam li ovaj tretman?
Osjetite iznutra. Ako postoji strah nemojte se prijaviti. Ako osjetite da um kaže da bi željeli, a tijelo ili energija vam se stišću nemojte. Ovo nije Putovanje na koje se ide iz znatiželje. Ako imate iskustva u radu na sebi onda znate da bilo kakav dublji uron u sebe donosi procese. Ako imate iskustva s procesima onda znate i intuitivno trebate li ili ne ovakav tretman. Ako nemate osjećajte unutar sebe. Odluka mora ići iznutra, onaj osjećaj da kao da vas cijelo tijelo vodi prema tom Putovanju, a na vama je samo da se prepustite.

Ako osjetite da vas inuticija zove na ovaj tretman javite mi se na mail i napišite mi zašto bi željeli ovakav tretman.