72.

Poželjeti i osjetiti to što želite nije isto.. Želja se može stvarati u umu, iz strahova i konstrukcija kako te strahove sakriti. Želja može biti odraz požude za nečim s čim vaš um misli da će iscijeliti tugu. Želja se može skrivati u neiscjeljenim stranicama djetinjstva koje priča svoju priču koju vi više ne čitate ali ispod površine ipak utječe na vas. Želja može biti podržana bijesom i željom za osvetom koja pomračuje um i spušta razinu svijesti, dovodeći vas možda u kontakt s energijama koje ne bi ste željeli sresti. Želja može ići iz potrebe za podrškom sebi ili drugima, iz potrebe da nešto napravite, da bi se osjećali korisnim, zaboravljajući pritom da ste vi hodajuća svjetlost koja se samo toga treba prisjetiti. Želja može biti toliko snažna da vas zaslijepi svojim intezitetom, nedajući vam mogučnost da ju istinski vidite..
Zato je želja i osjećaj želje nešto drugo. Kada si dozvolite osjetiti želju prvo ćete se suočiti s njezinom snagom i ponekad razarajućom moći koja kaže da će sve napraviti da bi došla do te želje. Nakon što prođete tu snagu i moć i zaronite dublje u osjećaj želje možda se susretnete sa strahovima koji hrane tu moć i konstrukcijama koje žele smiriti strahove.
Zatim zaronite još dublje i uđete u polje vibracija, polje koje umom možda ne prepoznajete ali polje koje govori sve..
Nakon toga još jednom stavite namjeru, da ste spremni svoju želju sresti još dublje, da ste ju spremni osjetiti. Nakon što ste već prošli sva polja, otvarajući se mogučnosti istine od kuda stvarno ide ta želja, vjerojatno već polako osjećate ima li za vas ta želja smisla.. sviđa li vam se ta želja još uvijek.
To je dobar trenutak za zaustaviti se i pitati se – Što ja u ovom trenutku, kroz tu želju, stvarno u svijet šaljem? Jesam li podrška širenju svijesti ili me moja želja toliko grči da se pretvaram u nešto što ne želim..
Ako ste na tom putu uvidjeli da vaša želja možda nije ona koja vam treba zaustavili ste se na vrijeme. Tada neko vrijeme samo dišite.. probajte osjetiti što je to što vam stvarno treba, što stvarno iznutra osjećate kao potrebu.. i iz toga ćete osjetiti iskrenu želju.. jer ćete odmah osjetiti i rješenje, odmah ćete osjetiti da ta nova želja zapravo nije niti želja već početak rješenja.. Ne onog kojeg možda vaš um treba ali zasigurno onog koji vam duša rasprostire..
Tada budite sa sobom i tim rješenjem, osjetite što to budi unutar vas, koji dijelovi vas prepoznaju to rješenje, kao nešto što vas rastvara u snagu i osjećaj da je sve ok.. čak i u danima koji su teški da je sve ok.. samo zato jer vi ste rješenje, vi ste želja, vi ste rješenje, vi ste svaki korak. Kroz vas počinje titrati ona svjetlost koja se spaja s ostalima, zajednički tvoreći rješenje iako se ne poznajete, iako možda živite na različitim kontinentima..
I tada možete uvidjeti koliko bi vas ona prvotna želja, pogonjena strahovima i hranjena umom zatvorila, koliko bi vas ograničila… a koliko vi kao rješenje, ma u kakvim životnim okolnostima živjeli, kroz sebe širite snagu i svijest, slobodu i smijeh.. spajajući se s drugima, s višim razinama, sa svim onim što ste vi..