radionice

   

   

   

  Jednostavnost – Online kutak mjesto je koje vam kroz praksu može pomoći u buđenju vlastite svjesnosti. Unutar njega nalazi se odjel s videima i forum na kojem možete susresti ljude koji prolaze možda nešto slično ili isto kao i vi. Mjesto na kojem se možete odmoriti i dotaknuti vlastitu dušu, vaše mjesto na kojem možete uroniti u svoje dubine ili se oplahnuti osmjehom. >>>

  ………………………………………………………………….

  Utorkom se održavaju besplatni grupni tretmani na daljinu, više o tome na linku >>>

  ………………………………………………………………….

  Ako vas intuicija zove da dođete na individualni tretman (uživo ili Skype), javite mi se na mail: jednostavnost@gmail.com

  ………………………………………………………………….

  Nekoliko iskustava s online radionice:

  Radionica je bila jedinstvena, približila me je izvoru, dodatno poučila o postojanju, dala mi priliku pokazati želju i shvatiti kako je bitno se suočiti, zadržati svjesnost trenutka. Hvala ti!! Evo želim par dana predahnuti i krenuti s ponavljanjem ciklusa.

  ……………..

  Bila sam na radionicama buđenje svijesti uživo u prostoru ali sam probala i online putem.
  Iskreno nema razlike u samom izvođenju ali ima u drugim stvarima koje bi mogle biti od velilke važnosti. Osim što sam bila doma i radila vježbu sa svog dobro poznatog i udobnog mjesta mogla sam se i bolje opustiti. Tehnički je bilo sve ispravno, bez prekida, osjećaj kao da smo blizu, osjetila sam i grupu i znala sam da svi pozorno osluškujemo tvoje riječi. Kao najveću prednost vidim da kad idem na radionicu uživo kroz tjedan se malo pogubim i energija splasne pa se trebam dobrano potrudit da se motiviram i discipliniram. Kod online je super što se prištekam i pogledam cijeli tretman ispočetka – kad hoću i gdje hoću i onda ga mogu puno bolje i kvalitetnije napraviti i kao da se bolje povežem sa cijelim procesom.
  Mislim da je ovaj način ipak bolji i dobivaš više ako želiš raditi na sebi a na kraju se i promjene brže dešavaju.
  Hvala ti Majo na inovaciji, super ideja koja funkcionira. Eto i moja draga prijateljica iz Kanade sad ima priliku da se priključi i jako je sretna zbog toga.

  ……………..

  Radionice su za mene potpuno novo iskustvo, iako sam bila kod Maje na tretmanima puno puta. Prije svega, tretmani na radionicama su puno, puno intenzivniji, a super je i to što se na određenoj temi radi punih tjedan dana, mogu raditi kad god mi odgovara i tretman uvijek jednako intenzivno djeluje. Odlično je i to što se formira određena grupa, i osjećaj povezanosti koji se javlja u meni iako ne moramo komunicirati međusobno.Mislim da je svačije iskustvo radionice jako osobno i da je svatko proživi na svoj način. Meni je radionica otvorila novu dimenziju sebe, kao da se ponovno rađam u svakom trenutku iznova. Osjećam se životnije i stvarnije i veselim se svakoj novoj temi i svakom novom preslušavanju snimke. Svaki put je to skok u nepoznato, u vlastite dubine, u tamu ali Maja nas vodi cijelo to vrijeme. Ovo je nešto što sam poklonila sebi zato što sam spremna živjeti svoj život do maksimuma. Želim iskusiti i iscijeliti sve što mi se pokaže u ovom trenutku. Zahvalna sam na ovoj prilici, na sebi, na Maji i na grupi, a i na činjenici da sam iskoristila priliku što živim u vremenu kad me jedan klik na mobitelu može prebaciti u neku drugu dimenziju i otvoriti me još više za sebe i za život kojeg živim.

  ……………..

  Za mene ove radionice nisu proces u kojem mi dolaze stvari koje si potajno maštam, često se događa upravo suprotno. Barem privremeno, jer da bi došli tamo gdje želimo stići, moramo proći kroz prostore u nama koji baš i nisu najljepša mjesta na svijetu, zapušteni su i mračni na dodir.
  Razine koje sam u sebi dotakla kroz radionice nisu mi se nimalo svidjele, ali je osjećaj kad se konačno dočepam svjetla ravan pobjedi. Mogu reći da me niti jedan proces do sada nije vodio takvom brzinom i preciznošću na ono mjesto na kojem trebam biti. To često nije mjesto na kojem želim bi, niti mjesto koje linijom manjeg otpora biram svojim umom, već ono koje je u skladu s mojim najvišim dobrom. A kad konačno dospijem tamo, barem na kratko, čeka me nagrada susreta sa sobom i životom koji me uvijek iznova podsjećaju odakle sam došla. I zašto sam došla.
  Online radionice su vrlo, vrlo moćan kanal koji nisu za slučajne prolaznike i prolaznice jer nas opasno odvlače sa stranputica koje smo si izabrali živjeti i stavljaju nas na put prema vlastitoj istini i snazi.
  I ako bi u jednoj rečenici morala opisati ono što meni ove radionice govore, to bi bilo: pazi što želiš, mogla bi to i dobiti 🙂

  ……………..

  Osim besplatnih energetskih tretmana utorkom i radionica ili intenziva “uživo” sretna sam što prisustvujem i online radionici koju vodi Maja Šamarinac.
  Svaki navedeni tretman ili radionica pruža drugačije iskustvo a online radionica meni je svakako najbolji miks svega ponuđenog. Mogu na njoj sudjelovati bilo gdje i bilo kada- potrebna mi je samo internetska veza (i pametni telefon ili tablet, laptop ili kompjuter). Mislim da je ovaj način rada “na daljinu” izvrstan; u vrijeme kad mi odgovara svakodnevno mogu poslušati live snimku tjedne vođene meditacije koja je kanalizirana posebno za grupu ljudi koji su se prijavili i mogu je poslušati i meditirati koliko god puta želim/ trebam. S obzirom da se radi od kuće štedim vrijeme i novac a i bolje mogu organizirati život i svoj prostor da uklopim energetski rad u svakodnevicu.
  Svaki tjedan radimo na nekoj novoj temi a sa jednim zajedničkim nazivnikom- upoznati i prihvatiti sebe i transformirati se u svoju najbolju verziju. Sviđa mi se što radionica traje 4. tjedna- svaki dan odvojim vrijeme za sebe i to nakon nekog vremena prijeđe u izvrsnu naviku a energetski mi daje dodatan polet i utjehu da radim za sebe najbolje što mogu u ovom trenutku. Nakon što prođe radionica i dalje ću imati mogućnost slušati sve kanalizirane poruke i meditirati dalje po potrebi ako osjetim da trebam dodatno raditi.
  Osim toga, cijela grupa ima posebni forum u kojem možemo pisati o iskustvima i energetski se podržavati a Maja je tu da odgovori i na sva dodatna pitanja.
  Pre zadovoljna sam sa napretkom kojeg energetski osjećam do sada i ne mogu dovoljno nahvaliti Maju i ovaj genijalan koncept radionica. Poslušajte sebe iznutra i ako vaše biće vikne “DA!” nemojte si uskratiti priliku da se upoznate sami sa sobom 😊💓 / Ines Milčić / pekmezmed
  (Inesinu predivnu ilustraciju možete vidjeti na naslovnici romana “Što je to ljubav?” )

  ……………..

  On-line radionica mi je dala novu dimenziju – osigurava jednaki ako ne i veći intenzitet rada u odnosu na radionicu “u živo” a sve to u komforu vlastitog doma ili mjesta gdje se u tom trenu nalazim. Velika korist ovakve radionice je mogućnosti ponavljanja cjelokupnog sadržaja bilo kad i bilo gdje te time još intenzivniji rad sa sobom. Nakon ovoga nemam više opravdanja ne truditi se i ne raditi tretmane što češće mogu/hoću. Odlično i zahtjevno jer sam stalno u procesu a to može biti izazovno : )

  ……………..

  Draga Maja! Ne znam kako bi uopce pocela opisivati ovo moje iskustvo. Ovi tretmani su stigli tocno u trenutku kada sam za njih bila spremna i kada sam dosla do te faze u svom zivotu gdje nisam vise mogla dalje od nakupljene krivnje, tezine, tuge. samosazaljenja i potpunog osjecaja bespomocnosti. Po pitanju svega al svega. Ko neka paraliza.
  Iako nisam razumjela nista i osjecala strah od suocavanja sa sobom, pokrenule su se snazne energije. Drugi tretman je u meni pokrenuo mix i tornado svakavih emocija, od ljutnje, samo okrivljavanja, bijesa, suza pa ljubavi prema sebi i drugima i tako u krug. Sada, na trecem dijelu tretmana osjecam kako sam pocela dozivljavati sebe i prihvacati! I veselim se svakom tretmanu i mogucnosti da svaki put naucim jos nesto novo o sebi. Kao da idem na sastanak sa samom sobom i ucim o sebi nesto novo i svakim otpustanjem nekih prijasnjih iskustava sam jedan korak blize sebi. Znam da sam tek na pocetku, da sam tek zavirila u sve to i svaki put dok slusam sto pricas cujem nesto novo i veseli me sto mogu svaki put iznova slusati snimku i osjecam da je jednako snazno kao da radim individualni tretman. Hvala ti sto strpljivo odgovaras na sva pitanja i pomazes mi/nam razumjeti ovaj proces.

   

   


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • instagram

  • facebook