29.

Čišćenje gužve unutar vas i otvaranje prema svijesti

Tijekom dana zatrpani ste gomilom informacija, neke od njih uđu u vaše biće svjesno, neke podsvjesno, ali samo mali dio tih informacija stvarno vam je potreban. Većina je tu jer po navici skupljate informacije ili ubijate vrijeme istražujući okolo ili bježite od obaveza na način da pogledate još samo nešto. Na kraju dana u sebi imate mix svega što zatrpa vaš prostor sprečavajući vas da jasno čujete vlastitu intuiciju i rušeći vam energiju. Takvo stanje vrlo često spaja vas s nižim razinama energije jer nakon nekog vremena počinjete osjećati pritisak od tolike količine tereta, uključi vam se (samo)kritika, (samo)osuda i osjećaj težine i jadnosti. Zatim vaš um kreće tražiti krivca uokolo i vrlo često završi ponovno pred televizijom, novinama ili internetom kako bi u toj teškoj situaciji barem bio u doticaju sa svijetom.. jer tko zna što bi mogli propustiti.
Kada takvi i sjednete u meditaciju ili yogu ili bilo kakvu vrstu odmora potrebno vam je puno vremena da smirite svoje biće, ako ga uopće i uspijete smiriti.
Probajte napraviti eksperiment. Dogovorite se sa sobom da ćete narednih deset dana izbjegavati svaku informaciju koja nije nužno potrebno i da ćete što više vremena provesti sa sobom, doma ili u prirodi.. probajte..

Vježba:
Zatražite tretman i neko vrijeme osjećajte svoje disanje. Zatim stavite namjeru da ste u tretmanu spremni osloboditi i transformirati sve one vibracije koje vas sprečavaju da se opustite i prepustite. Ili samo dišite i prepustite se tretmanu ili si pomognite vizualizacijom kako čistite vlastito biće od svog nakupljenog tereta.. možete vizualizirati kako usisavate, brišete, izbacujete stvari koje vas zatrpavaju.
Nakon što ste gotovi dobro se uzemljite na način da osvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

Ponekad tek prazan prostor tvori najbolju inspiraciju za kreativnost. Dopustite svojoj životnoj kreativnosti da se pokaže u punom sjaju tako što ćete osloboditi prostor unutar sebe za nju.