44.

Stabilnost vašeg fizičkog tijela, vašeg uma, vaših emocija, vaše energije

Stabilnost kao pokazatelj harmonije kojoj dopuštate da plovi vašim bićem.
Stabilnost kao rezultat vlastite opuštenosti koja ide iz prihvaćanja i otpuštanja,
svega onog što vam više ne treba, svega onog što je postalo otežavajuće,
iza čega se skrivate i zbog čega se ne krećete..
Stabilnost kao prihvaćanje vlastite akcije u smjeru unutarnjeg i vanjskog pokreta.
Pokret kao rezultat prihvaćanja puta po kojem se najlakše kreće.
Pokret potaknut ni manje ni više nego vlastitom istinom. Onom koja je kod svakog drugačija, a u srži tako jednaka.
Stabilnost kao izraz slušanja svega onog što vam vaše biće govori. Sviđalo se to vašem umu ili ne.. ako pitate srce ono će vam odmah odgovoriti, znat ćete..
Stabilnost kao odraz snage, kao odraz vjere u sebe.
Stabilnost koja proizlazi iz poštivanja drugih i sebe.
Poštivanja cijelog svijeta..

Vježba:
Udobno se smjestite, zatražite tretman te neko vrijeme samo dišite.
Zatim zamislite jednu svjetlosnu kuglu u centru vaše glave (šesta čakra) i jednu svjetlosnu kuglu u centru vaše zdjelice (druga čakra).
Osjetite kako se svjetlosna zraka koja ide iz Izvora svega što postoji spušta i prolazi kroz vrh vaše glave (sedma čakra), prolazi kroz kuglu u vašoj glavi, kroz vaše tijelo, kroz kuglu u vašoj zdjelici i zatim kroz noge sve do centra Planete. Vraćajte pažnju na disanje i podržavajte osjećaj te zrake.
Tako ostanite sve dok vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje. Na kraju posvijestite fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave, kako bi se dobro uzemljili, nekoliko trenutaka osjećajte fizičko tijelo, kao da se spajate sa svim dijelovima svog fizičkog tijela.

Budite svoji, koliko god je to na trenutke teže ipak je lakše od raznih uloga koje pokušavate živjeti. Dopustite si vrijeme sa sobom kako bi osjetili što želite, što se to pokazuje u vašim dubinama. I ne brinite, kada otkrijete dolazite u harmoniju, stabilnost. Tada ste i u harmoniji s energijama oko vas, tada cijeli taj energetski životni ples ulazi u suradnju s vama, donosi, odnosi, rasprema, posprema, harmonizira, manifestira, stvara, kreira.. sve ono što je vama potrebno.

Menu