36.

Kreacija života

Kreacija vašeg života kreće prije vašeg rođenja, a nastavlja se vašim praćenjem vlastitih tragova. Onih koji se u vama pokazuju putem snova, intuicije, bljeska sjećanja, osjećaja ljubavi. Sloboda koja kreće iz vas vodi vas putevima vaše kreacije koja transformira stare obrasce, oslobađa nove potencijale i otvara vas prema svjesnosti.
Trenuci vašeg pada u nesvjesno, trenuci djelovanja iz ega, trenuci prepuštanja životnoj drami odvode vas od vas samih u prostranstvo uma gdje slike koje se stvaraju zrcale vaše strahove i konstrukcije.
Dopustite si slobodu stvaranja unutar sebe kako bi to isto stvaranje gledali uokolo sebe. Sve ono s čim niste zadovoljni, sve ono što vas muči pronađite unutar sebe. Nekada će to biti veliko, nekada malo ali samo vaše dozvoljavanje postojanja tih zapisa i energija donijet će vam slobodu prepoznavanja oslobađanja, rasta i djelovanja.

Vježba:
Udobno se smjestite, zatražite tretman te par trenutaka dišite. Osjetite kako se na području vaše šeste čakre (centar glave) stvara jedna svjetlosna kuga, osjetite ju kao vlastitu svijest. Zatim tu kuglu pošaljite/zamislite/vizualizirajte na put po vašem tijelu. Stavite namjeru da ste spremni unutar sebe prepoznati sve one obrasce koji vas blokiraju, koji vas skrivaju i da ste spremni otpustiti, transformirati, iscijeliti sve ono što je moguće u ovom trenutku i što je za vaše najviše dobro. Tako budite dok god osjetite da tretman traje ili dok ne završite putovanje kuglom i osjetite da je kraj. Zatim osjetite kako se svjetlosni/energetski slap iz Izvora svega što postoji spušta kroz vas prema centru Planete te kako vas stavlja u balans, harmoniju, kako vam podiže snagu.
Na kraju se dobro uzemljite na način da osvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

Sjetite se da ste vi ključ vlastitog postojanja i da jedino vi unutar sebe možete sebe prepoznati. Kao vlastitu istinu, kao djelovanje, kao stvaranje, kao kreaciju.

Menu