79.

Zaronit ćemo u najdublje slojeve vlastitih emocija i dozvoliti im da se pokažu, transformiraju, pretoče, pokažu, budu prihvaćeni..

Ponekad nije bitno kakvo je shvaćanje naših emocija, ponekad je samo bitno prihvatiti vlastito emotivno stanje, kao korak koji nas vodi dalje, prema onom što dalje možemo prihvatiti, prema onim našim dijelovima koji su spremni na naše prepoznavanje, prihvaćanje, shvaćanje..

Na početku tretmana (nakon što kažete rečenicu za tretman) osjećajte par trenutaka svoj dah, osjećajte kako se sa svakih udahom i izdahom prepuštate sebi i trenutku u kojem se nalazite.
Zatim osjetite kako se unutar vas, u vašim dubinama (nije bitno gdje će to biti unutar tijela, dozvolite da vam se samo pokaže) stvara svjetlost.. osjetite kako ta pulsirajuća svjetlost ste vi.. kako je to vaš najdublji dio koji iz velike dubine izranja. Osjetite na trenutak kako se osjećate dok promatrate / vizualizirate / zamišljate tu svjetlost. Jesu li vam emocije smirene ili uzburkane, osjećate li privlačnost ili otpor.

Tada unutar sebe recite da ste spremni prihvatiti sebe na najdubljem nivou, kako bi vlastitu dubinu otvorili prema većoj svjetlosti i svijesti unutar vas, kako bi ste oslobodili sve stare i nakupljene obrasce koji vam više ne trebaju i kako bi ste se otvorili prema vlastitom potencijalu (možete ovo i pročitati s papira / mobitela u tom trenutku ako vam je lakše i ako imate problem zapamtiti).

Nakon toga usmjerite svoju pozornost na dah i pritom promatrajte što se dešava unutar vas. Dopustite si emocije kakve jesu, smirenost, smijeh, plač, bijes.. sve te emocije ako vas preplave dobre su, ne osuđujte niti jednu, sjetite se da ste u tretmanu i da se upravo dešava oslobađanje.
Nemojte se opterećivati ako i ništa ne osjetite, možda ćete trebati ponoviti par puta tretman sami kako bi potaknuli proces, kao da vadite nešto iz dubine pa vam treba vremena za to, strpljivosti i fokusiranosti.

Nakon što osjetite da ste za taj trenutak oslobodili sve što je trebalo osjetite / vizualizirajte / zamislite kako svaku vašu stanicu ispunjava ta svjetlost, kako se budite kroz svaku vlastitu stanicu dopuštajući si biti svjetlo i svjesnost. Kako svijetlite.. kako ste svijest i svjetlost.

Nakon što ste gotovi s tretmanom dobro se uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha stopala do vrha glave.

Menu