10.

Osjetite se.. osjetite tko ste. Ispod ovih osobnosti koje živite.. Tko ste ispod?

Svaka vaša odluka, svaka vaša akcija, sve ono što čini vašu trenutnu osobnost proizlazi iz vibracija koje nosite unutar sebe. Kao posljedice događaja iz prošlih života kao i ovog. Sve to unutar je vas, stvarajući svaki vaš udah, kreirajući svaku vašu misao, potičući svaku akciju. To je nešto od čega ne možete pobjeći ma koliko god pokušavali pozitivno misliti. To ostaje kao dio vas, kao dio od kojeg ste stvoreni.
Trenutak kada se odlučite skočiti u taj vlastiti mrak i suočiti se sa sobom trenutak je možda i najvećeg straha.. nakon što skočite i uvidite da su to samo vaše stvari.. strah polagano počinje popuštati. Tada ga treba zamijeniti odlučnost.. ne odustajanje, prihvaćanje sebe, spoznaja svih svojih mrakova i dubina.. kako bi ih otpustili. Kako bi onda vaše misli postale prirodno pozitivne, kako bi vaša energija postala protočna i kako bi otkrili što je to što svijetu možete pružiti.

Vježba:
Umirite se, usmjerite pozornost na dah, zatražite tretman te neko vrijeme samo dišite. Osjetite kako s dahom tonete sve dublje i dublje u sebe.. osjetite/vizualizirajte/zamislite kako počinjete disati svojom kožom.. zatim svojim kostima, pa krvožilnim sustavom, živčanim sustavom, pojedinim organima.. prolazite tako po svemu čega se sjetite.. I cijelo vrijeme dok tako dišite stavite unutar sebe namjeru da ste spremni otpustiti sve otpore koji vas sprečavaju da se spoznate, da se zavolite, da se prihvatite..
To radite sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam je dosta. Na kraju se dobro uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

Menu