48.

Osjećaj vlastite vrijednosti

Rad na pročišćavanju, transformaciji, iscjeljivanju, otpuštanju vibracija koje se nalaze ispod događaja u kojima ste se pogubili, u kojima ste se osjećali napušteno, prevareno, izgubljeno.. koji su na vama ostavili trag u osjećaju manje vrijednosti.
Taj osjećaj kod nekih je jako izražen u svakodnevnim postupcima dok se kod nekih skriva u velovima osjećaja tuge, gorčine ili straha od života. Ponekad ste svjesni koliko se malo cijenite i koliko slabo poznajete, ponekad to potiskujete kako se zbog toga ne bi osjećali još gore.
Međutim sve ono što tinja unutar vas ne može nestati, može se privremeno sakriti kako bi u nekom trenutku izletjelo još jače ili bolnije. Sve ono što nije čista ljubav nešto je na što trebate obratiti pažnju, kako bi dopustili transformaciju, kako bi ljubav sebi prokrčila put kroz snagu, bliskost sa samim sobom i djelovanje kroz intuiciju.

Vježba:
Udobno se smjestite, zatražite tretman te neko vrijeme samo dišite. Osjetite kako dah ispunjava cijelo vaše biće i kako ga relaksira.
Zatim ispred sebe zamislite dva ogledala, potpuno ista, jedno pored drugog. U njih udahnite život svojim namjerama. Jednom dajte namjeru da pokazuje sve ono na vama kako bi vi željeli da izgleda.. ne samo fizičko tijelo već i vaše emocije, energiju, misli.. Neka to ogledalo odražava vašu savršenost koja ide iz uma. Probajte se dobro pogledati i pri tom budite svjesni da to vaš um pokazuje u ogledalu kako bi vi trebali izgledati, kako osjećati, kako misliti.
Zatim stanite pred drugo ogledalo i stavite namjeru da vam ono pokaže vas, bez projekcija vašeg uma.. da vam pokaže ono kako se vi zaista unutar sebe osjećate.. promatrajte se neko vrijeme, bez osude, analize, samo promatrajte..
Zatim maknite ogledala iz svoje vizije i usmjerite fokus ponovno na dah, osjetite kako struji vašim tijelom. Stavite namjeru da ste u tretmanu ( u kojem se tada nalazite ) spremni otpustiti sve one vibracije zbog kojih se osjećate jadno, usamljeno, teško, zarobljeno, potlačeno, uplašeno..
Budite tako dok god osjećate da se tretman dešava (fizičke, energetske senzacije) ili jedno 15-20 tak minuta ili više ukoliko imate potrebu.
Zatim ponovno pred sebe stavite ogledalo.. ali ovaj put stavite namjeru da se želite pogledati iz svjesnosti, iz onog dijela koji je postojao i koji će postojati nakon ove vaše inkarnacije..
Nakon što završite s promatranjem uzemljite se (osjetite tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave) i zapišite sva tri gledanja..

Probajte taj tretman / vježbu raditi nekoliko dana za redom i svaki put zapišite što god vidjeli, osjetili. Nakon nekoliko dana promatrajte te zapise.. što vam oni pokazuju, što govore o vama.. kako se osjećate dok to čitate..
Upoznavanje sebe možda je u pojedinim trenucima teško ali donosi oslobađanje od konstrukcija, ega, strahova.. pokazuje ono što je, na način kako je i ujedno pokazuje kako to što je transformirati dalje.