66.

Snaga, osjećaj zakočenosti, širenje svjesnosti

Osjećaj svjesnosti omogućuje sagledavanje svega onog što se nalazi u vama i što je potrebno transformirati, iscijeliti, pročistiti. Na taj način lakše se susresti s vlastitim mrakovima. Koji ponekad izgledaju kao nepremostive prepreke, koji bole kada se u njih uroni i udari. Međutim niti jedna duša /svjetlosno biće ne izabire životne izazove koje ne može nadići. Pa stalnim i upornim radom na sebi moguće je otpustiti sve ono što vam je izazov u ovom životu.
Međutim stisnete li se unutar sebe, na neki način usučete u svoje tijelo, izolirate od samih sebe.. rad na sebi postaje teži. Jer vaša ukočenost u tom trenutku radi blokade po vašem tijelu ometajući slobodan protok energije.

Vježba:
Udobno se smjestite, isključite sve što vas može ometati, ovo je vaše vrijeme. Zatražite tretman te dišite osjećajući područje svoje druge čakre (ispod pupka). Osjetite kako se sa svakim udisajem i izdisajem na tom području stvara jedna svjetlosna kugla. Nakon nekog vremena svoj fokus usmjerite na područje srčanog centra te dišite osjećajući kako se na tom mjestu stvara svjetlosna kuga. Zatim to isto ponovite s područjem glave.
Nakon toga osjetite kako jedna svjetlosna nit spaja te tri kugle.. dišite osjećajući kugle unutar sebe. Kada ćete se osjećati potpuno ugodno i stabilno s kuglama dozvolite svjetlosnoj niti da se spusti skroz do centra Planeta i gore da se izdigne do Izvora svega što postoji (svatko dolazi do onog nivoa koji “može podnijeti”; nije moguć direktan kontakt s Izvorom dok ste inkarnirani jer bi vam živčani sustav “pregorio”). Osjetite kako se sada nalazite u jednoj velikoj svjetlosnoj niti koja ide iz Izvora, kroz vas (sve tri kugle) pa sve u centar Planete. Dopustite si osjetiti vlastiti balans u tome.
Ostanite tako dok god vam bude ugodno. Nakon toga povucite svjetlosnu nit unutar sebe, neka i dalje spaja te tri kugle, tako možete ostaviti energiju, zahvaliti se sami sebi i svojim svjetlosnim pomagačima i krenuti u nastavak dana. Budite svjesni da ste svjetlosno biće koje trenutno koristi ovo fizičko tijelo i budite svjesni da ste fizičko tijelo koje je u skladu sa svojim svjetlosnim bićem. Osjetite povezanost svih svojih tijela i zahvalnost na njima. Kada su vam tijela u skladu omogućuju vam svjesno funkcioniranje u ovoj dimenziji. Budite zahvalni na tome.

Menu