20.

Proširenje prema vlastitoj višoj svijesti

Od kuda dolazi vaš spokoj i mir? Tražite li ga u vanjskom svijetu? Ili mu dopuštate da se proširi vašim tijelom, nevezano za vanjske okolnosti?
Tražeći ga po vanjskom svijetu omogućit ćete si trenutke mira koji dolazi iz osjećaja postignuća nečega. Bez obzira postignete li materijalnu dobit ili vas usreći neka vanjska okolnost to je privremena sreća koja vrlo često iza sebe ima nasljednika kojeg možete nazvati bol i patnja, možda čak i depresija.
Ukoliko si omogućite pronalazak mira i spokoja iznutra vidjet ćete da se on širi vašim stanicama nevezano na ono što se oko vas dešava. Taj mir i spokoj dio su vaše više svijesti i u sebi nose razumijevanje postojanja.
Izazov da bi ste to iznutra pronašli vibracije su koje ste donijeli u ovaj život, vibracije koje čekaju biti prepoznate i transformirane.
Stoga kročite kroz život gledajući ga očima ljubavi dok istovremeno sebi omogućujete dovoljno tretmana, meditacija i ulazaka u tišinu.. kako bi ste se prepoznali i kako bi sami sebi bili izvor radosti.

Vježba:
Zatražite tretman, umirite se, usmjerite neko vrijeme pažnju na disanje. Osjećajte kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe, stavite namjeru da ste spremni potonuti do vlastitog centra. Kada se nađete tamo (osjećajno ili vizualizirate) stavite namjeru da ste spremni raditi kroz tretman na svim vibracijama koje su za vas trenutno važne. Budite svjedokom vlastite promjene. Kada osjetite da je gotovo za taj trenutak ili vam je dosta ponovno snažno posvijestite svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

Menu