32.

Balans i uzemljenje vaše svijesti u vašu trenutnu osobnost

Zamislite da se u energiji Planete nalazi jedna velika vaga, na jednoj strani vage nalazi se posuda na kojoj piše “težina”, a na drugoj strani posuda na kojoj piše “lakoća”. Svaki put kada pomislite neku misao vi stavljate energiju u određenu posudu.
Kada čujete recimo neku vijest koja vas uznemiri vi bi željeli da svijet bude ispunjen lakoćom ali svojom brigom, bijesom i zamjeranjima vi punite posudu na kojoj piše težina. Vi jačate ono što ne želite.
Probajte promatrati što se u vama dešava dok čitate novine, gledate televiziju, pričate s prijateljima. Kakva je vaša energija.. kakve su vaše misli.. Da li nakon što ste pročitali ili saslušali informaciju vi i dalje tu informaciju prevrćete i preslagujte samo kako bi ste došli do osjećaja bespomoćnosti jer vi tu ne možete ništa?
Idući put kada čujete neku vijest ili kada se sjetite već postojeće dopustite svom umu da se malo s njom poigra, dopustite sebi neki zaključak.. a onda zamislite da vam se u rukama stvara jedna svjetlosna kugla, poput lopte koju zatim ubacujete u tu veliku posudu u energiji Planete na kojoj piše “lakoća”. Zastanite tada na tren i osjetite kako ste upravo svojom unutarnjom odlukom doprinijeli jačanju lakoće. Sjetite se da ono na što se usmjeravate jača, a da vi želite da se na ovoj Planeti pojača osjećaj lakoće, protočnosti..
Probajte kroz dan ubaciti što više svjetlosnih lopti s namjerom jačanja lakoće, osjetite kako ste spremni doprinijeti da na toj velikoj energetskoj vagi prevagne posuda s lakoćom.

Vježba:
Umirite se, zatražite tretman, osjetite disanje. Zatim osjetite na području centra glave jednu svjetlosnu kuglu i osjetite/vizualizirajte/zamislite kako je ispunjena vašom čistom sviješću. Neko vrijeme samo dišite osjećajući tu kuglu. Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite svjetlosnu kuglu na području centra zdjelice, osjetite kako je ona ispunjena svim vibracijama koje upravljaju vašom trenutnom osobnošću. Neko vrijeme osjećajte tu kuglu.
Zatim zamislite/osjetite/vizualizirajte kako se te dvije kugle spajaju jednom svjetlosnom niti i kako vaša svijest harmonizira i iscjeljuje vašu osobnost.. stavite namjeru da ste u tom tretmanu spremni otpustiti sve ono što vas sprječava da se probudite u vlastitu snagu i protočnost. Budite zatim samo prisutni u tretmanu, prepustite se.
Na kraju se dobro uzemljite tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.
Svijet je u promjeni.. sudjelujte u toj promjeni tako što ćete pomoći lakoći da se širi i djeluje..

Menu