62.

Otvaranje srčanog centra, osjećaj slobode, strah od gubitka

Vezanosti su ono što vas drži za mnoge situacije, ljude, događaje, stvari. U svom umu vi stvarate razne teorije, postavke i konstrukcije zašto vam to odgovara, dok zapravo tražite ispriku za nedjelovanje i ostajanje u onom što nije u skladu s vašom harmonijom.
Ovaj svijet ponekad se čini ubrzan i vrlo brzo prolete dani, mjeseci pa čak i godine, a da vi niste krenuli u smjeru u kojem vam vaša intuicija pokazuje i da čak niste u stanju niti pogledati u ono što vas unutar vas veže.

Zapamtite da sloboda dolazi iz vas.. vi ste ti koji ju kreirate iznutra. Ponekad možete biti potpuno sami i osjećati se zarobljeno, a ponekad vaš život može biti ispunjen mnogim ljudima, a da vi iznutra osjećate potpunu slobodu.
Oslobađanje vibracija koje su u vama i koje vas čine vezanim daje vam mogućnost da iz čistoće, ljubavi i harmonije donesete one odluke koje će biti u skladu s vašom trenutnom prohodnošću.

Vježba:
Zatražite tretman, smirite se, usmjerite pozornost na dah. Osjetite / vizualizirajte kako energija iz Izvora svega što postoji ulazi u vaše tijelo, kroz vrh glave (krunsku čakru), prolazi vašim cijelim tijelom i izlazi na stopala te se spaja s centrom Planete. Neko vrijeme samo dišite i osjećajte taj protok.
Zatim u sebi stavite jasnu namjeru da ste spremni u tretmanu oslobađati vezanosti bilo koje vrste i da ste spremni živjeti svoju unutarnju slobodu. Nakon toga usmjerite pozornost na područje druge čakre (ispod pupka i iza lumbalni dio) i cijelu zdjelicu i dišite kroz nju (osjećajte ju), a istovremeno osjećajte protok kroz cijelo tijelo (od Izvora prema centru Planete).

Samo slobodan čovjek može vidjeti iza naočala straha, ono što je ljepota i ljubav.

Menu