Individualni razgovor

Od 2007 do 2020 radila sam individualne tretmane. Ako ste bili na nekom od njih onda znate da su se sastojali od razgovora i energetskog tretmana. Sada nastavljam s individualnim razgovorima, bez energetskog tretmana. Nakon razgovora možete sami si raditi tretman, pridružiti se besplatnim online tretmanima Utorkom ili se prijaviti na Online Kutak.
Sve što radim je iz energije, teško je nakon skoro 30 godina rada s energijom uopće opisati na koji način ja to sve vidim, čujem i prenosim. Vremenom to postane toliko prirodni proces da više o njemu niti ne razmišljam.
Sam razgovor je već tretman u kojem nastojimo doći do onog što se nalazi ispod svega o čemu u tom trenutku razgovaramo. Razgovarati možemo o bilo čemu, vaš je izbor, ali ja svakako s energijom kroz razgovor idem prema svemu što se nalazi u vibraciji, kako bi vidjeli što se to zapetljalo iznutra i kako to otpetljati. Svakako bi vam savjetovala da prije nego što se prijavite pročitate Priručnik, kako bi vidjeli na koji način uopće radimo.
Razgovaramo isključivo online, možemo preko Zooma, Skype, mobitela, telefona, kako god želite. Za vrijeme razgovora možete biti gdje god želite, gdje god možete naći svoj mir, doma, na poslu, u parku, u šumi, na moru, u autu..
Vrijeme razgovora je sat do sat i pol maksimalno. Ja znam da nam je to dovoljno, ako zbog bilo kojeg razloga nakon sat i pol shvatite da želite još razgovarati dogovaramo novi termin.
Cijena sat vremena je 250Kn, sat i pol 300Kn.

Za sva pitanja i prijave javite mi se na mail.